DreamJob
Home  |  Onze coaches  |  Over Dreamjob  |  Bedrijven  |  Particulieren/werknemers  |  Vestigingen  |  Links
 

Anja van den Dam

 

Doet waar ze JA tegen zegt

 

Anja van den Dam (1962) heeft altijd droombanen gehad. Hoe dat kan? Ze laat zich leiden door haar passie en doet waar ze JA tegen zegt. Daarbij schuwt ze onzekerheid niet. Deze levensinstelling deelt ze graag met u.

Een kleine twintig jaar was Anja een bevlogen journalist en documentairemaker. Bij verschillende media werkte ze freelance en in vaste dienst. Ze versloeg historische gebeurtenissen, zoals de val van het kabinet Lubbers ll in 1989 (de Volkskrant) en de huwelijksdag van prins Willem Alexander en MŠxima in 2002 (Radio Nederland Wereldomroep). Maar haar hart en ziel legde ze in haar documentaires en diepte-interviews. Ieder mens heeft een verhaal en die persoonlijke verhalen tekende ze op.

 

Enkele jaren geleden besloot Anja het roer om te gooien en als coach te gaan werken. Ze voelde de drang om de kennis die ze had opgebouwd over het leven, haar medemensen en zichzelf te gelde te gaan maken. Ze volgde diverse opleidingen en trainingen op het gebied van coaching, therapie en training. Op dit moment volgt ze een gedegen opleiding tot begeleider/therapeut aan de School voor ZijnsoriŽntatie in Utrecht.

Anja werkt doelgericht ťn met hart en ziel.

 

Haar levensinstelling is dat ieder mens uniek is. Als u uw unieke kwaliteiten kent kunt u deze optimaal inzetten. U laat uw energie stromen, ziet nieuwe mogelijkheden en bent vrij om uw dromen waar te maken. Uw droombaan is binnen uw bereik.

 

Vanwege de grote toeloop neemt Anja momenteel geen opdrachten aan.


 

Routebeschrijving naar Dreamjob Zeist / Utrecht >

 

 

 

Anja van den Dam
Neem contact met ons op   Deze pagina afdrukken
   
The power to realise your dreams