DreamJob
Home  |  Onze coaches  |  Over Dreamjob  |  Bedrijven  |  Particulieren/werknemers  |  Vestigingen  |  Links
 

Arnold Tamse

 

Een weg van persoonlijk succes, dieptepunten en piekprestaties

 

Arnold is sinds 1990 vastgoedbelegger, makelaar/taxateur en ondernemer binnen de vastgoed- en bouwsector. Arnold werkt met veel inspiratie. Hij is vader van twee zonen, Pieter en Joris en is getrouwd met Herma die zijn steun en toeverlaat is. Voor zijn carričre, zijn gezin en ook voor u, wanneer u uw vertrouwen aan hem schenkt, haalt hij het beste uit zichzelf.

 

Arnold studeerde af aan de Universiteit van Amsterdam als vastgoeddeskundige (MRE). Ook heeft hij Rechten gestudeerd. In tien jaar tijd bouwde Arnold aan een eigen vastgoedportefeuille. Als adviseur is hij actief bij een bouwbedrijf, projectontwikkelaar en bij een pensioenfonds.

 

Arnold combineert deze activiteiten met zijn passie voor het coachen van mensen. Het geeft Arnold veel voldoening om u te helpen om dat wat u graag wilt, sneller en makkelijker te bereiken.

 

Arnold volgde tal van opleidingen op het gebied van coaching. Hij bezit uitgebreide kennis van NLP, Neuro Associatieve Conditionering en ontspanningstechnieken (hypnotherapie) en hij volgde Chopra-trainingen. Arnold heeft een uitgebreid relatienetwerk opgebouwd. Van dit netwerk maakt hij effectief gebruik. Hij introduceert mensen binnen zijn netwerk: een effectieve manier voor het vinden van een goede baan. Hij is hierin bijzonder getalenteerd.


Route beschrijving naar Dreamjob Amersfoort >

 

Arnold Tamse
Neem contact met ons op   Deze pagina afdrukken
   
The power to realise your dreams