Loopbaancoaching, outplacement en reïntegratie voor bedrijven en werkgevers

Als werkgever wilt u zaken doen met een onderscheidend coachings- en trainingsbureau op het gebied van loopbaanbegeleiding, outplacement en reïntegratie.

Wat maakt nu het verschil tussen Dreamjob en andere bureaus?

  • Dreamjob is een landelijk opererend bureau met dekking in alle regio's.
  • U heeft keuze uit meerdere coaches. Elk met een specifieke stijl, expertise en branche achtergrond. In coaching trajecten kan er, indien nodig, ook van coach gewisseld worden. U kunt daardoor bijvoorbeeld een leidinggevende en meerdere mensen binnen afdelingen door een team van passende coaches laten begeleiden.
  • Dreamjob werkt resultaatsgericht en biedt ook een resultaatsgerichte terugkoppeling. De vorm stemmen wij in overleg met u af, u bent tenslotte de klant. Met onze resultaatsgerichte terugkoppeling, die door elke coach wordt gebruikt, kunt u ook aan gestructureerde personeelsdossier opbouw doen.
  • Dreamjob heeft door de veelheid aan coaches ook een zeer gevarieerd diensten aanbod. Elke coach brengt zijn eigen unieke dienst in binnen Dreamjob.
  • Naast diverse onderscheidende coachingsdiensten, leveren wij ook maatwerk. U kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld een persoonlijk invulling van algemene coaching, competentie coaching, functioneringscoaching of coaching bij het opstellen van POP's (Persoonlijke Ontwikkel Plannen).