Start uw eigen bedrijf!

Ondernemers voor Ondernemers

Voor wie?

U hebt een uitkering? U overweegt om te starten als zelfstandig ondernemer? Of u twijfelt tussen het zelfstandig ondernemerschap en een vaste baan? U wilt een outplacement naar een eigen bedrijf? Dan biedt Ondernemers voor Ondernemers uitkomst. Wat kunnen wij u bieden? Advies, ondersteuning en begeleiding door ondernemers bij het opstellen van een effectief ondernemingsplan én bij het starten van uw bedrijf gedurende het eerste en mogelijk tweede en derde jaar!

Succes

In 2004 was ruim 73 % van de door Ondernemers voor Ondernemers begeleide ondernemers een half jaar na de start van het bedrijf al winstgevend. Onder onze begeleiding zijn in de afgelopen jaren meer dan 400 bedrijven succesvol gestart.

Advies, ondersteuning en begeleiding

Het programma van Ondernemers voor Ondernemers is modulair. Alle modules samen vormen een compleet outplacementtraject voor het oprichten van een bedrijf. U wordt individueel begeleid, in zowel menselijke als bedrijfsmatige aspecten, door een Ondernemer Coach. Deze is per definitie zelfstandig ondernemer en heeft aantoonbare ervaring in het starten van bedrijven. Indien nodig schakelt hij specialisten in. Bijvoorbeeld op het gebied van marketing, communicatie, financiën, juridische zaken of persoonlijke ontwikkeling.

Ondernemers voor Ondernemers vormt de kernactiviteit van , een Nederlandse netwerkorganisatie waar ruim 70 HRM-gerelateerde bedrijven zijn ondergebracht.

Het programma

Het programma van Ondernemers voor Ondernemers bestaat uit modules. Iedere module wordt afgesloten met een verslag of adviesrapport. Hierdoor blijft ook u op de hoogte van de voortgang.

Ondernemers Intake

De Ondernemers Intake bestaat uit een gesprek en een kort assessment.
Duur: een halve dag.

Inspiratiefase

U twijfelt tussen het zelfstandig ondernemerschap en een vaste baan? Of u bent ondernemer maar heeft nog niet het juiste marktidee? Ondernemers voor Ondernemers biedt begeleiding in het maken van een keuze.
Duur: twee à drie maanden.

Ondernemers Assessment Periode

Gesprekken, opdrachten en een assessment verschaffen inzicht in uw ondernemerskwaliteiten, in het marktidee en in de belemmerende factoren voor succesvol toetreden tot de ondernemersmarkt.
Duur: vier tot zes weken.

Oriëntatiefase

U stelt een businessplan op en werkt aan het verbeteren van persoonlijke vaardigheden die van belang zijn voor het ondernemerschap. U benadert ook uw eerste klanten.
Duur: twee à drie maanden.

Uitvoeringsfase

De start van het bedrijf. De medewerker dient bij de start van een bedrijf met tal van zaken rekening te houden: financiën, huisvesting, acquisitie, marketing, rechtspositie, verzekeringen, enzovoorts. In al deze aspecten kunnen wij u adviseren én coachen. De begeleiding gaat desgewenst door tot in het derde jaar na de start van het eigen bedrijf.

Meer weten over ons begeleidingsprogramma? Maak dan een afspraak voor een oriënterend gesprek.

Bel dan: 020-6934701 of vul het contactformulier in.

THE POWER TO REALISE YOUR DREAMS