Dreamjob zoekt nieuwe partners

Dreamjob is op zoek naar gekwalificeerde coaches ("partners"). Omdat er te veel werk is en wij samen willen groeien.

Onze missie: Wij helpen mensen met het realiseren van dromen in werk. 

Wij kiezen er bewust voor om samen te werken met zelfstandige ondernemers (partners) die vanuit onze visie kunnen én willen opereren. U kunt zich op diverse manier aansluiten, maar u werkt als coach altijd op uw eigen manier. Wij regelen veel zaken als professionele marketing en sales, communicatie en zorgen voor de juiste merkbeleving binnen de coachingsmarkt. En u sluit u zo aan bij een landelijk opererend bedrijf, wordt lid van de 'Dreamjob familie'. Samen grootse, unieke dingen realiseren, is de grootste drijfveer van onze aangesloten partners.

Onze visie: Een goede Dreamjob coach is zelfstandig ondernemer en kan zo ondernemend handelen goed over brengen. En is vanwege de praktijkervaring van de eigen carrière op niveau goed in staat een klant te begrijpen in de context van zijn werk, of te helpen met het maken van nieuwe carrièrestappen of de positionering op de arbeidsmarkt . Uiteraard bent u ook een goed opgeleid en ervaren coach.

Wij zoeken nu dringend coaches in de provincies Utrecht, Zuid Holland (Rotterdam), Zeeland, Gronngen en Brabant maar coaches uit andere regio's zijn ook welkom. Speciaal mannen worden uitgenodigd zich te melden.

Geïnteresseerd in ons partnership?
Lees dan hier meer over de voorwaarden die wij stellen aan een Dreamjobcoach >>
en hoe u daadwerkelijk Dreamjob coach kunt worden >>