Direct contact?
Bel 010 42 39 0 39
Contactformulier
Vestigingen
Bel mij terug

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

 
 
 
 
ARCHIEF
MEESTE REACTIES
De lezing bij de UVA

Lia Vries

12 april 2011

Reactie van een studente Gloria; ‘we hebben genoten van jouw verhalen, theorieën en eigen ervaringen + tips’.  Tijdens de lezing met de Generatie Einstein ( die slimme, snelle en vooral volwassener ) was echt communiceren met deze doelgroep van de 21e eeuw. Over de generatiewisseling die gaande is en het samen werken van de verschillende generaties in organisaties. De Einsteiner stelde uitdagende en prikkelende vragen en wilde vooral de praktijk er tegenaan zien en beleven! En als klap op de vuurpijl ook nog heel nieuwsgierig naar ondernemerschap! Heb al s loopbaancoach eerst maar het advies gegeven een paar jaar praktijk ervaring op te doen in het bedrijfsleven! Ze willen toch de praktijk beleven?! Mensen het was weer een feestje. Tot gauw op de nieuwe website van Dreamjob. 


1 REACTIES

Willem Plandsoen 17 april 2011

Je hebt de eer van de eerst blog op de nieuwe Dreamjob site! Leuk!

PLAATS EEN REACTIE
Login of registreer om vaker te reageren en reacties op deze post te blijven volgen.


 
 
 
     
 
Beste Dreamjob,
Ik ben geinteresseerd in
Ik ben bel mij op
of email naar
groeten,

uit