Direct contact?
Bel 010 42 39 0 39
Contactformulier
Vestigingen
Bel mij terug

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

 
 
 
 
ARCHIEF
MEESTE REACTIES
Hotel New York, historie en inspiratie

Marco den Hartog

20 april 2011

Vandaag inspirerende sessie gehad bij Hotel New York in Rotterdam. Mijn dank aan collega's Rob Janzen, Pieter Heddema, Mirjam Hooiveld en Andre Lollinga. Leuke opening van Rob die refereerde aan de heftige stap die duizenden landgenoten in de jaren 1920 - 1930 maakten door vanuit precies deze locatie naar Amerika te emigreren. Wat een moed hadden deze mensen! Goede aansluiting bij thema van de bijeenkomst. Dank je wel allemaal voor de inzet en collegialiteit!


0 REACTIES

PLAATS EEN REACTIE
Login of registreer om vaker te reageren en reacties op deze post te blijven volgen.


 
 
 
     
 
Beste Dreamjob,
Ik ben geinteresseerd in
Ik ben bel mij op
of email naar
groeten,

uit