Direct contact?
Bel 010 42 39 0 39
Contactformulier
Vestigingen
Bel mij terug

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

 
 
 
 
ARCHIEF
MEESTE REACTIES
Stille krachten van Dreamjob

Marco den Hartog

21 april 2011

Inhoud en vorm. Is er een verschil? Voor klanten vaak niet. Zij zien het vaak als geheel: de vriendelijke stem aan de telefoon, snel en correct reageren bij een vraag. En een offerte die netjes, tijdig en presentabel is. Al deze zaken zijn misschien wel even belangrijk in de kwaliteitsbeleving van de klant als de daadwerkelijke gesprekken met de Dreamjob coach. Daarom wil ik bij deze onze onmisbare front- en backoffice medewerkers Mervyn en Nuria in het zonnetje zetten. Kijk eens op hun profielpagina om ze beter te leren kennen!


3 REACTIES

Eunice Gubbels 21 april 2011

En dat kan ik beamen. Nuria en Mervyn zijn toppers. Ook voor mij als coach van dreamjob. Met alle vragen kan ik altijd bij hen terecht en hoe lastig de vragen ook zijn, de reactie is altijd vriendelijk en to the point. Laat de zon deze week maar lekker speciaal voor Nuria en Mervyn stralen. X Eunice

Alex Janssen 22 april 2011

Helemaal mee eens, ik kan het niet mooier zeggen. Fijn dat jullie er zijn, als deskundigen, steunen van toeverlaat en als personen.

Gertrud de Witte 03 mei 2011

En niet alleen voor de klanten, maar ook voor ons als coaches! Fijn dat jullie altijd voor ons klaar staan met alle lastige vragen ;-)

PLAATS EEN REACTIE
Login of registreer om vaker te reageren en reacties op deze post te blijven volgen.


 
 
 
     
 
Beste Dreamjob,
Ik ben geinteresseerd in
Ik ben bel mij op
of email naar
groeten,

uit