Direct contact?
Bel 010 42 39 0 39
Contactformulier
Vestigingen
Bel mij terug

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

 
 
 
 
ARCHIEF
MEESTE REACTIES
Henk Middelwijk in memoriam

Marco den Hartog

03 mei 2011

Ongelofelijke inzet, altijd klaar staan voor zijn klanten en een ondernemer in hart en nieren. Zo maar wat typeringen die precies pasten bij Henk Middelwijk. Henk was met zijn enorme ervaring, uitstraling en senioriteit ook een gewaardeerde 'pater familias' van Dreamjob en Ondernemers voor Ondernemers. Na een moeilijk ziekbed, dat moedig door hem werd gedragen is hij nu niet meer onder ons. Wij zullen hem heel erg missen en wensen zijn vrouw en kinderen heel veel sterkte.


5 REACTIES

Gertrud de Witte 03 mei 2011

Wat een droevig nieuws, ik wens zijn familie en iedereen die hem kende veel sterkte toe!

Jan-Piet Hoogenhout 03 mei 2011

Altijd naar zo'n bericht. Mijn condoleances en sterkte naar de hem dierbaren en allen die hem zullen missen!

Renny Bos 03 mei 2011

Henk, als sterke vertegenwoordiger van Dreamjob in het Noorden. We zullen hem missen. Ik wens zijn vrouw, kinderen, vrienden en verdere familie heel veel sterkte.

Josette Dijkhuizen 03 mei 2011

Mijn condoleances voor zijn vrouw, familie, vrienden en bekenden.

Ghislaine Keyzer 03 mei 2011

Henk is in onze gedachten. En ook zijn vrouw en familie. Ik wens hen sterkte toe.

PLAATS EEN REACTIE
Login of registreer om vaker te reageren en reacties op deze post te blijven volgen.


 
 
 
     
 
Beste Dreamjob,
Ik ben geinteresseerd in
Ik ben bel mij op
of email naar
groeten,

uit