Direct contact?
Bel 010 42 39 0 39
Contactformulier
Vestigingen
Bel mij terug

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

 
 
 
 
ARCHIEF
MEESTE REACTIES
Nieuwe coach Adinda Bremer

Maartje den Hartog

14 juni 2011

Adinda Bremer als nieuwe coach in regio amersfoort, utrecht en zwolle

Maak kennis met Adinda: Dreamjobcoach voor outplacement, coaching, loopbaanbegeleiding en MD-coaching

Dreamjob is met Adinda Bremer een senior coach rijker. Adinda heeft een achtergrond in journalistiek en communicatie en heeft een fascinatie voor verschillen in mensen en culturen. Ze heeft ondernemingsraden en directies begeleid. Na de nodige ervaring wilde ze de wereld in, en delinquenten, CEO’s, jongeren en patiënten coachen in allerlei settings en talen. Dat heeft ze met succes volbracht!

U zoekt een coach in de regio Amersfoort (Leusden), Utrecht of Zwolle? Maak dan kennis met Adinda Bremer. Wilt u in contact komen met haar voor een vrijblijvend gesprek over coaching, loopbaanbegeleiding of outplacement? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


0 REACTIES

PLAATS EEN REACTIE
Login of registreer om vaker te reageren en reacties op deze post te blijven volgen.


 
 
 
     
 
Beste Dreamjob,
Ik ben geinteresseerd in
Ik ben bel mij op
of email naar
groeten,

uit