Direct contact?
Bel 010 42 39 0 39
Contactformulier
Vestigingen
Bel mij terug

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

 
 
 
 
ARCHIEF
MEESTE REACTIES
Nieuwe outplacement brochure!

Marco den Hartog

21 juni 2011

Outplacement zoals het was en outplacement zoals het zou moeten zijn, ofwel Outplacement Next Generation. We praten er graag en enthousiast over bij Dreamjob.

Nu kunnen we wat sneller onze mond houden en onze brochure mede het werk laten doen. In deze brochure laten we precies zien hoe Outplacement vroeger werkte (onduidelijk, duurde lang, resultaten onzeker). Maar ook wat Dreamjob daar tegenover zet: een meetbare, concrete aanpak en een bewezen combinatie van mensgericht en resultaatgericht werken.

Het resultaat? Minimaal 10% sneller een baan in 10% minder tijd.

Download de brochure


1 REACTIES

Gertrud de Witte 04 juli 2011

Wauw, ik voel me zeer vereerd dat ik met zo'n grote foto in de brochure sta, wordt er bijna een beetje verlegen van.... Ik zie de brochure graag in levende lijve tegemoet zodat ik 'm aan mijn clienten mee kan geven!

PLAATS EEN REACTIE
Login of registreer om vaker te reageren en reacties op deze post te blijven volgen.


 
 
 
     
 
Beste Dreamjob,
Ik ben geinteresseerd in
Ik ben bel mij op
of email naar
groeten,

uit