Direct contact?
Bel 010 42 39 0 39
Contactformulier
Vestigingen
Bel mij terug

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

 
 
 
 
ARCHIEF
MEESTE REACTIES
Mijn eerste blog - over bloggen

Willem Plandsoen

04 september 2011

Mijn eerste blog op de nieuwe Dreamjob site. De site waar iedereen van onze 60 coaches, en onze staf zijn eigen blog heeft en dus kan bloggen over zijn passie voor coachen en alles wat daar mee samen hangt.

Ik werd vorig jaar geïnspireerd door Ernst-Jan Pfauth, iemand die door heel gedegen te bloggen een baan verdiende als hoofdredacteur online van Nrc next. Hij schreef ook een leuk boek over bloggen "Sex, blogs en rock&roll" wat op een grappige manier zijn blog carriere weer geeft, en en passant tips geeft hoe je een aantrekkelijke blog schrijft.
Dat ga ik na deze blog nog eens goed doorlezen en dan vervolgens bloggen over mijn passie: persoonlijke ontwikkeling.

Let the blogs begin!


2 REACTIES

gHBpcCUDdvJZD 12 oktober 2011

Thanks for sharing. What a pealsure to read!

yjOefhFfrkjL 14 oktober 2011

ZBp48n <a href="http://qhgekwezlilp.com/">qhgekwezlilp</a>

PLAATS EEN REACTIE
Login of registreer om vaker te reageren en reacties op deze post te blijven volgen.


 
 
 
     
 
Beste Dreamjob,
Ik ben geinteresseerd in
Ik ben bel mij op
of email naar
groeten,

uit