Paul Kamphuis

« terug naar de coaches


Naam : Paul Kamphuis (1956)
Plaats : Leiden
Talent : Mensen dingen laten doen waarvan ze dachten dat ze het nooit zouden kunnen.

 

Achtergrond : Zelfstandig Ondernemer

Paul Kamphuis maakte korte tijd geleden een bijzondere carrièreswitch. Na 25 jaar carrière in het bedrijfsleven besloot Paul om als coach verder te gaan. Nu is Paul gecertificeerd Personal Coach. Zijn aandachtsgebieden? Loopbaanbegeleiding, reïntegratie en sport. Met de sportwereld heeft Paul bijzonder veel affiniteit. Hij heeft inmiddels bewezen ook een perfecte sparring partner te zijn voor topsporters die (tijdelijk) vastlopen in hun carrière.

Topsport speelt in het leven van Paul Kamphuis een belangrijke rol. Als ultraloper deinst hij er niet voor terug om aan de Spartathlon in Griekenland deel te nemen en maar liefst 246 kilometer hard te lopen onder zware omstandigheden. Ook onderneemt Paul samen met anderen zware expedities naar bergtoppen en naar afgelegen gebieden.

Voor het neerzetten van dergelijke sportprestaties zijn een goede voorbereiding en planning essentieel. Hiertoe behoort een gestructureerd trainingsschema waarin Paul in kleine stappen toe werkt naar het eindresultaat. Deze resultaatgerichtheid en het planmatig werken zijn in zijn werk als Personal Coach zeer doeltreffend. Zijn aanpak is pragmatisch, realistisch maar ook intuïtief. U wordt door hem begeleid om in kleine gestructureerde stapjes uw doel te verwezenlijken. In een samenspel van gesprekken en oefeningen weet hij uw specifieke vraag te visualiseren. In een volgende fase wordt deze vraag helemaal geanalyseerd en ontrafeld. Samen met u definieert Paul de concrete stappen die u kunt zetten voor het bereiken van uw doel.

>> lees verder