DreamJob
Home  |  Onze coaches  |  Over Dreamjob  |  Bedrijven  |  Particulieren/werknemers  |  Vestigingen  |  Links
 

Det Jacobs

 

 

Det Jacobs (1954) wist op de middelbare school al dat ze Ďiets met mensení wilde.

Gevleid door de hoge cijfers die Det voor de exacte vakken haalde besloot zij een technische studie volgen: Natuurkunde. Ze koos daarin de medisch-technische kant, om een brug te slaan tussen techniek en patiŽnten. De medisch-technische baan die ze graag wilde bleek op dat moment onbereikbaar. Ze accepteerde een baan bij Shell: eerst als stafmedewerker, later werd ze onderzoeker. Ze vindt techniek mooi, nog steeds, maar haar hart ligt er niet.

 

Det, inmiddels moeder, besefte dat intermenselijke relaties haar mateloos boeien. De stap naar een opleiding tot personal coach leek vanzelfsprekend: het voelde als thuiskomen. Det werkt nu al jaren als coach en zij voelt zich daar heerlijk bij. Coachen staat voor haar gelijk aan het stellen van vragen, met als doel bewustwording en inzicht brengen bij haar cliŽnten. Daarbij maakt ze o.a. gebruik van ĎThe Workí, een methodiek die ontwikkeld is door Byron Katie, en van Kernkwadranten van Daniel Ofman. Gevoel en gezond verstand helpen Det verder in haar werk.

 

Het begeleiden van outplacement- en reÔntegratietrajecten is een specifieke vorm van coaching waarmee Det zeer vertrouwd is.

 

Voor Det staat de opbouw van uw zelfvertrouwen centraal, gecombineerd met het vaststellen waar u goed in bent en wat u wilt. Zij heeft er plezier in om samen met u te onderzoeken of en hoe uw droom te verwezenlijken is. Det besteedt daarbij ook aandacht aan de emoties die gepaard gaan met het werkloos zijn. Zij biedt daarnaast ook praktische hulp bij het ontwikkelen van sollicitatievaardigheden.

 

Det is een bevlogen trainer/coach. Ze kan goed luisteren en weet u beslist bij de les te houden met haar confronterende werkwijze. Met groot gemak gaat zij om met de meest uiteenlopende typen mensen en laat hen altijd in hun waarde.

 

Het begeleiden van mensen geeft haar enorm veel voldoening. Het is werk waar ze energie van krijgt!


 

 

routebeschrijving naar Dreamjob Leiden

 

Det Jacobs
Neem contact met ons op   Deze pagina afdrukken
   
The power to realise your dreams