Coaches en trainers in heel Nederland

Dreamjob is een coachings- en trainingsbureau met vestigingen in heel Nederland. Onze doelgroep bestaat uit hogeropgeleiden. Dreamjob begeleidt hen bij het vinden van hun droombaan: in de huidige functie, in een nieuwe baan of door het starten van een eigen onderneming. We zijn er voor particulieren, werknemers en werkgevers en hebben ruime ervaring met outplacement, loopbaanbegeleiding, coaching, reïntegratie (IRO) en begeleiding bij het zelfstandig ondernemerschap.

Iedere situatie is uniek en daarom biedt Dreamjob persoonsgericht maatwerk: samen met u of uw werknemer kijken we naar de diensten die het best passen bij uw situatie, behoefte, achtergrond en wensen. Onze aanpak is resultaatsgericht. U (of uw werknemer) doet in relatief korte tijd het werk waar u op dit moment van droomt.

De Dreamjob coaches hebben een succesvolle carrière (gehad) in het bedrijfsleven of overheid. Zij combineren ervaring in leidinggevende functies met diepgaande kennis van persoonlijke ontwikkeling. U of uw werknemer wordt dan ook begeleid door professionals die uw werksituatie begrijpen.

Dreamjob werkt voor werknemers en particulieren, maar ook voor werkgevers als ING, KLM, TPG, WE Europe, het Wereld Natuur Fonds én het UWV. Onze aanpak is daarbij altijd persoonsgericht.