DreamJob
Home  |  Onze coaches  |  Over Dreamjob  |  Bedrijven  |  Particulieren/werknemers  |  Vestigingen  |  Links
 

Eunice Verhagen

 

De rode draad van een veelzijdige chaoot

 

Eunice Verhagen (1964) wilde na de middelbare school naar de Kunstacademie. Maar zij koos uiteindelijk bij de HBO Jeugdwelzijnswerk. Na haar afstuderen bleef het studentenleven trekken. Zij ging Rechtsgeleerdheid studeren aan de Universiteit.

 

Zij besloot om haar zakelijke kwaliteiten meer tot hun recht te laten komen. En startte na haar studie een eigen bedrijf. Zij werd directeur van een Bureau voor Bedrijfsgerichte Kinderopvang. EÚn van haar contacten bij het Ministerie van WVC bood haar na verloop van tijd een baan aan.

 

Vanaf dat moment bekleedde Eunice in tien jaar tijd met veel succes diverse juridische functies bij verschillende organisaties. Van wetgevingsjurist en senior adviseur rechtspositie tot manager van een juridische afdeling. Onderwerpen als fraude, integriteit, strafzaken of gecompliceerde ontslagzaken passeerden de revue. Ook bij organisatie veranderingstrajecten die zij als leidinggevende begeleidde.

 

Toen haar kinderen alle drie op de lagere school zaten, drong het idee zich aan haar op om een coachingopleiding te volgen. Eunice was tot ontdekking gekomen dat bij alles wat ze doet, zij het beste uit de mens wil halen. Deze ontdekking vormt tevens de rode draad in haar loopbaan: het tot bloei laten komen van al datgene wat een persoon aan kwaliteiten in zich draagt is haar innerlijke drijfveer, haar passie. Eunice volgde de opleiding tot loopbaancoach Hoogendijk. Sindsdien heeft Eunice een bloeiende praktijk op het gebied van loopbaanbegeleiding en studentencoaching.

 

De diversiteit aan werkervaring en scholing komt Eunice in haar werk ten goede. Naast de Hoogendijk-methode maakt zij gebruik van haar kennis op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Zij heeft tal van cursussen gevolgd, waaronder cursussen in Presentatievaardigheden, Persoonlijke Effectiviteit, Elementenleer, Enneagram, Teamrollen Belbin, Netwerken, Managementvaardigheden, Kernkwadranten en LSI. Ook is Eunice opgeleid als Insights Practitioner, een inspirerend instrument dat inzicht in de persoonlijke gedragsstijl biedt.

 

Eunice gelooft dat u de antwoorden op uw vragen in u draagt. Haar empathie en haar intu´tie helpt u om u bewust te maken van uw passie en uw potentie. Haar enthousiasme, creativiteit en optimisme hebben een inspirerende werking op haar werkwijze.

 

 

Routebeschrijving naar Dreamjob Haarlem>> 


 

 

Eunice Verhagen
Neem contact met ons op   Deze pagina afdrukken
   
The power to realise your dreams