Loopbaancoaching, outplacement & reïntegratie (IRO)

Dreamjob helpt bij het vinden of creëren van de baan van uw dromen 

Of u deze droombaan vindt in een andere baan, binnen uw huidige functie of als zelfstandig ondernemer, u moet eerst kunnen en durven dromen. Onze doelstelling reikt verder dan begeleiding bij het vinden of creëren van een betere baan. Dreamjob helpt u op het pad naar werken met passie.

Dreamjob richt zich op mensen met HBO of WO-niveau. Intelligente mensen die via een inspirerende, op maat gemaakte oplossing van Dreamjob naar een betere en soms ook nieuwe werksituatie worden begeleid. Het starten van een eigen bedrijf behoort binnen de mogelijkheden.

De aanpak van Dreamjob is gebaseerd op de ervaringen van onze coaches. Zij hebben succesvol carrière gemaakt in het bedrijfsleven of bij de overheid. En kennen de werkwijzen van bekende topcoaches en trainers.

Nieuws

Dreamjob verhuist

22 januari 2007

Vanaf 1 februari is het Dreamjob hoofdkantoor officieel gevestigd in het Amsterdam Science Park. Het kantoor in Weesp komt daarmee te vervallen. Onze coaches ontvangen u er graag! DreamjobKruislaan 4001098 SM AMSTERDAMtelefoon - 020 693 47 01  (is ongewijzigd)mail -...lees meer »

Nieuwe Dreamjob vestigingen

24 november 2006

Met de komst van coaches Max Küppers en Natalie Eckelkamp zijn twee nieuwe Dreamjobvestigingen een feit. Max Kuppers vindt u in de omgeving Nijmegen. Natalie Eckelkamp begeleidt loopbaantrajecten in de omgeving Amsterdam.lees meer »

Dreamjob coach aan de top!

16 november 2006

Paul Kamphuis heeft Dreamjob op grote hoogten gebracht tijdens zijn expeditie naar de top van de Mont Blanc. Binnenkort leest u hier meer over onze Dreamjob-avonturier. lees meer »

THE POWER TO REALISE YOUR DREAMS