DreamJob
Home  |  Onze coaches  |  Over Dreamjob  |  Bedrijven  |  Particulieren/werknemers  |  Vestigingen  |  Links
 

Jan Molenkamp 

 

 

Jan Molenkamp (1957) heeft veel ervaring in het reīntegreren van mensen (IRO). Hij coacht het liefst ‘on the job’ en via loopbaanbegeleiding. Als coach en loopbaanbegeleider kiest hij voor een intuītieve stijl van werken, waarbij hij uitgaat van eigen werk- en levenservaring. U wilt een andere richting inslaan? Uit ervaring weet Jan wat het betekent om van koers te veranderen in levensloop en loopbaan.

 

Gedurende zijn carričre heeft Jan ruime ervaring opgedaan in uiteenlopende managementstijlen en in complexe onderhandelingssituaties. Hij begon in 1980 bij AEGON. En stapte in 1985 over naar het Nederlandse Bureau voor Toerisme (NBT). Hij werd voor enkele jaren uitgezonden naar Stockholm en Madrid en keerde in 1994 weer terug naar Nederland om leiding te geven aan het buitenlandse vestigingennetwerk van het NBT. In 2000 besloot Jan om verder te gaan als zelfstandig ondernemer. Dit was de start van een eigen praktijk voor coaching.

 

Zijn benadering laat zich het beste kenmerken door pragmatisme. Jan staat graag met beide benen op de grond en vindt bij voorkeur eenvoudige oplossingen voor ogenschijnlijk complexe problemen. Hij komt graag snel in beweging voor u om succes te boeken. Jan is een coach die zich onderscheidt door betrokkenheid en humor.

 

Routebeschrijving naar Dreamjob Den Haag>>

 

Jan Molenkamp
Neem contact met ons op   Deze pagina afdrukken
   
The power to realise your dreams