Direct contact?
Bel 010 42 39 0 39
Contactformulier
Vestigingen
Bel mij terug

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

 
 
 
 
Dreamjob: Willem Plandsoen vertelt
Dreamjob is opgericht in 2000 door Willem Plandsoen. Hij vertelt u graag meer over het ontstaan. Hoe Dreamjob begon

Dreamjob zoekt nieuwe Senior coaches

Graag komen wij in contact met senior coaches. Omdat we groeien en een flinke dosis ambitie hebben. We streven naar optimale landelijke dekking en bieden coaching bij cliënten en opdrachtgevers in de directe omgeving.

Om als partner aan te sluiten bij Dreamjob, ben je een ondernemer in hart en nieren. Je eigen commerciële propositie is scherp en je bent hiermee bewezen succesvol in je eigen onderneming. Zakelijke opdrachtgevers voelen zich aangesproken door jouw aanpak. Je staat als een rots voor je vak als coach en voor een steeds verdere professionalisering van ons zeer mooie vakgebied. Je bent HBO of Universitair opgeleid en hebt carrière gemaakt op niveau in het bedrijfsleven of overheid, bij voorkeur buiten het coaching/trainers vakgebied. Door deze ervaring ben je als geen ander in staat onze coachees te begrijpen in de context van werk.

Je hebt meerdere uitgebreide coach opleidingen gevolgd. Een opleiding methodische loopbaan coaching zoals Alites of Hoogendijk. Hiernaast heb je ten minste één verdiepende opleiding gevolgd op het gebied van energetisch/systemisch/therapeutisch werk, bijvoorbeeld Phoenix, Weisfelt, TA, familieopstellingen etc. Je hebt veel 'vlieguren' gemaakt als coach zodat je breed methodisch kan werken en mensen echt in beweging kunt  krijgen. Je kan jezelf met volle overtuiging een senior coach noemen. Je hebt niet alleen ervaring met loopbaantrajecten, maar ook met outplacementtrajecten. Je maakt in je trajecten effectief gebruik van tijd, bent resultaat- en doelgericht en in staat om met de coachee echt de diepte in te kunnen gaan. Je bent aangesloten bij NOLOC of NOBCO.


Onze missie: Wij helpen mensen met het realiseren van dromen in werk.

Kenmerkend voor onze dienstverlening is oog en aandacht voor de individuele mens en zijn of haar dromen. Dit in combinatie met heldere doelen en een praktische en haalbare aanpak. Dreamjob haalt 'alles uit de kast' om het gewenste doel van de coachee te bereiken. Samenwerken met zelfstandige ondernemers (partners) die vanuit onze visie kunnen én willen opereren is een bewuste keuze. Waarbij er nadrukkelijk ruimte is voor jouw eigen persoonlijke aanpak als coach. En zeg nu zelf, wat is er mooier dan coachees te laten begeleiden door mensen die zelf ervaren hebben wat het met je doet als je voor je droombaan te kiest?  En dus zelf hét voorbeeld zijn van ondernemend handelen?

Wij regelen veel zaken voor je. Zoals professionele marketing, sales en communicatie. We werken hard aan een hoogwaardige merkbeleving binnen de coachingsmarkt. Op deze manier sluit je je aan bij een landelijk opererend bedrijf en werk je samen met collega's met een gedeelde visie. We komen allemaal drie keer per jaar bij elkaar om te zorgen dat we goed verbonden blijven met elkaar. Het samen realiseren van unieke dingen is de grootste drijfveer van onze aangesloten partners. 

Als je je aansluit krijg je bij ons een uitgebreid meerdaags introductie programma, daarnaast faciliteren we optioneel zaken als supervisie. We maken een mooi profiel van je voor onze website zodat onze coachees en opdrachtgevers je weten te vinden. Dreamjob hanteert voor nieuwe partners een éénmalige toetredingsfee.


Geïnteresseerd in ons partnership?

Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving? Mail Maartje den Hartog dan je CV en motivatie door. ().

Graag zien wij in je motivatie terug wat jou uniek maakt als coach en als ondernemer. Het aantal coachingsgesprekken wat je op het gebied van loopbaancoaching en outplacement vanuit je eigen onderneming hebt gedaan vinden we ook van belang. We komen graag in contact!