DreamJob
Home  |  Onze coaches  |  Over Dreamjob  |  Bedrijven  |  Particulieren/werknemers  |  Vestigingen  |  Links
 

Lia Vries

 

Lia Vries (1959) is werkzaam als loopbaanbegeleider, trainer en coach.

 

Haar specialisatie bestaat uit loopbaanbegeleiding, adviseren van het management met betrekking tot mobiliteitsvraagstukken, outplacementtrajecten en reïntegratie (IRO). Haar werkwijze is erop gericht mensen letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen, zodat ze in staat zijn een eigen koers te bepalen bij het vervolg van hun loopbaan.

 

Lia startte haar loopbaan als leidinggevende bij verschillende vestigingen van Albert Heijn. Zij was ook betrokken bij het implementeren van het ziekteverzuimbeleid en het uitvoeren van mobiliteitstrajecten. Na haar studie personeelswerk & arbeidsverhouding en een leergang loopbaanontwikkeling heeft Lia zich verder ontwikkeld als adviseur en trainer. Zij heeft gewerkt als mobiliteitsadviseur voor Ahold Nederland.

 

Gedurende haar loopbaan maakte Lia een interessante ontwikkeling door. Als leidinggevende lag de nadruk vooral op zakelijke aspecten en resultaten. Door de jaren heen raakte Lia meer en meer geïnspireerd door de persoonlijke drijfveren en ambities van mensen. Wat haar boeit is wat mensen uniek maakt. Zij geniet ervan wanneer mensen tot hun recht komen. Wanneer zij vanuit hun unieke kwaliteiten en talenten durven te kiezen voor het daadwerkelijk verwezenlijken van hun dromen. Door hen te laten nadenken over wat hen echt bezielt, komt hun enthousiasme en vitaliteit vrij en dat is wat haar zo inspireert.

 

Na het volgen van de opleiding Master Practitioner NLP heeft Lia in 2002 gekozen voor het zelfstandig ondernemerschap. Zij heeft haar ervaring in de retailbranche uitgebreid naar andere werkgebieden, zoals de groothandel, ICT- en facilitaire dienstverlening en jeugdhulpverlening.

 

Lia’s ervaringen als leidinggevende en als adviseur stellen haar goed in staat de balans te vinden tussen de belangen van de organisatie enerzijds en de persoon binnen de organisatie anderzijds. Zij helpt u concreet op weg met het vervolgen van uw eigen koers in uw loopbaan. Met het plaatsen van uw CV, met netwerken en met het solliciteren op een unieke wijze.

 

Lia’s aandacht gaat specifiek uit naar wat zij benoemt als de gedreven dertigers en de onweerstaanbare veertigers en vijftigers. En bent u niet meer de jongste? Ook dan vindt u in Lia een uitstekende coach. Haar specifieke interesse voor loopbaanontwikkeling voor senioren heeft geresulteerd in het ontwikkelen en implementeren van de driedaagse cursus ‘als werken niet meer hoeft’.

 

Route beschrijving Dreamjob Weesp >

 

Lia Vries
Neem contact met ons op   Deze pagina afdrukken
   
The power to realise your dreams