DreamJob
Home  |  Onze coaches  |  Over Dreamjob  |  Bedrijven  |  Particulieren/werknemers  |  Vestigingen  |  Links
 

Marion DaniŽls

 

Marion DaniŽls (1956) startte haar carriŤre in het onderwijs als lerares Frans, Nederlands, Wiskunde en Informatica. In 1991 stapte Marion, na de eenjarige opleiding Productie Planning en Automatisering, van het onderwijs over naar het bedrijfsleven. Haar eerste werkgever was Hallmark Cards. Voor deze leidinggevende functie begon zij in 1992 met de opleiding Bedrijfskunde in Maastricht.

 

Marion heeft een achtergrond in automatisering en in bedrijfseconomie (Post HBO-Netwerken, MCSE, CNE, Master of Security in Information Technology). Zij heeft veel ervaring in leiding geven aan omvangrijke internationale afdelingen en projecten. Na Hallmark Cards volgden Syntegra en Epson Europa. Na haar baan als senior European IT Manager bij Epson besefte zij dat haar passie het motiveren van mensen is.

 

Met haar motto: ĎIf you can dream it, you can do ití heeft zij mensen begeleid bij de keuze voor een andere werkkring en bij het zelfstandig ondernemerschap. Zij volgde hiervoor verschillende opleidingen en communicatietrainingen. Momenteel volgt zij de Post Bachelor opleiding Coaching en Begeleiding.

 

Het geeft Marion veel voldoening u te helpen met het beste in uzelf naar boven te halen en u te begeleiden bij het vinden van werk dat goed bij uw persoonlijke kwaliteiten past en dat aansluit op uw diepere wensen.

 

Maar, wanneer u besloten heeft wat u wilt, hoe zorgt u er dan voor dat uw dromen werkelijkheid worden? Hoe krijgt u de baan die bij u past? Volgens Marion ligt het antwoord besloten in de term zelfmarketing. Het uitgangspunt waarmee Marion u graag verder helpt.

 

Route beschrijving naar Dreamjob Sittard >

 

Marion Daniels
Neem contact met ons op   Deze pagina afdrukken
   
The power to realise your dreams