DreamJob
Home  |  Onze coaches  |  Over Dreamjob  |  Bedrijven  |  Particulieren/werknemers  |  Vestigingen  |  Links
 

Mirjam Sulin

 

Mirjam Sulin heeft gewerkt als leerkracht. Later als gediplomeerd remedial teacher/coach, zorgcoŲrdinator en directeur van een basisschool. Haar passie voor het coachen is ontstaan vanuit deze werkzaamheden. Mirjam besefte dat het begeleiden van mensen in succes resulteerde. Succes voor de mensen die zij begeleidt en voor zichzelf. Het coachen voelt goed voor haar. Mirjam helpt mensen om hun obstakels te overwinnen en hun passie terug te vinden. Met praktische tips, concrete hulp en aanwijzingen.

 

Mirjam begrijpt dat wanneer u een tijd uit de roulatie bent geweest, het niet gemakkelijk is om zonder begeleiding een nieuwe toekomst tegemoet te gaan. Daarom is het belangrijk dat u uw eigen coach kunt kiezen. Een coach die bij u past. Mirjamís didactische achtergrond komt haar werk als coach ten goede. En haar eerdere ervaringen als coach zorgen ervoor dat zij uw loopbaanvraag weet om te zetten naar een reŽel en werkend plan. Een plan waarmee u succes heeft!

 

Werken met passie wordt (weer) een mogelijkheid. 'Wie u bent', 'wat u kuntí en 'wat u wiltí vormen de uitgangspunten van Mirjamís aanpak. Zij biedt u een persoonlijke, deskundige en op succes gerichte begeleiding naar de baan die u zoekt. Samen naar werk!

 

U kunt van Mirjam praktische hulp en aanwijzingen verwachten bij de uitvoer van het plan. Ook via Individuele ReÔntegratieovereenkomsten (IRO). Mirjam is van mening dat het niet vanzelfsprekend is dat u een goede sollicitatiebrief kunt schrijven, dat u weet hoe u het internet in uw voordeel kunt benutten of hoe u ontspannen naar een sollicitatiegesprek kunt gaan. Mirjam coacht en traint van A tot Z. En wanneer u al een baan gevonden heeft blijft zij betrokken bij u totdat zij zeker weet dat u goed zit. Het gaat er immers om dat u weer met passie kunt werken!

 

Vanwege de grote toeloop neemt Mirjam momenteel geen opdrachten aan.

 

 

Mirjam Sulin
Neem contact met ons op   Deze pagina afdrukken
   
The power to realise your dreams