DreamJob
Home  |  Onze coaches  |  Over Dreamjob  |  Bedrijven  |  Particulieren/werknemers  |  Vestigingen  |  Links
 

Routebeschrijving Dreamjob Zeist / Utrecht

 

U komt op de volgende wijze op Tollenslaan 30a in Zeist:

 

Auto

 

Vanuit Utrecht:
Bij rotonde de Berenkuil in Utrecht volg u de borden naar De Bilt en Zeist. In Zeist sla u bij de vierde stoplichten linksaf (= derde kruispunt). Dit is de Schaerweijdelaan. Bij de eerste stoplichten naar rechts: Jacob van Lenneplaan. Eerste straat links: Tollenslaan.
Na 100 meter zie u aan de rechterkant op de hoek een wit pand. Dit is Tollenslaan 30 (huisartsenpraktijk) en 30a (onze praktijk). Nummer 30a is de zij-ingang.

 

Vanaf A28 Utrecht - Amersfoort:
Neem afslag Den Dolder (3) richting Zeist. U passeert een tankstation. Bij de volgende stoplichten sla u rechts af richting Zeist-west en direct weer links: Bergweg. Na ruim een kilometer op T-splitsing links (Schaerweijdelaan) en weer direct links (Bergweg). Eerste straat rechts (voor tankstation): Potgieterlaan. Op het eind van deze laan zie u links een wit pand. Dit is Tollenslaan 30 (huisartsenpraktijk) en 30a (onze praktijk). Nummer 30a is de zij-ingang.

Vanaf A12 Utrecht - Arnhem:
Neem afslag Driebergen/Zeist (20), linksaf richting Zeist. Deze weg alsmaar blijven volgen. Voorbij Zeist centrum bij T-splitsing rechts de hoofdroute aanhouden (Utrechtseweg). U passeert een tankstation. Na dit tankstation eerste stoplichten rechts: Schaerweijdelaan. Bij de eerste stoplichten naar rechts: Jacob van Lenneplaan. Eerste straat links: Tollenslaan.
Na 100 meter zie u aan de rechterkant op de hoek een wit pand. Dit is Tollenslaan 30 (huisartsenpraktijk) en 30a (onze praktijk). Nummer 30a is de zij-ingang.

 

Openbaar vervoer

 

Vanuit Utrecht:
Bus 53 richting Woudenberg.
Vertrekt om '08 vanaf CS in Utrecht, aankomst om '36 op Jacob van Lennepplein in Zeist.
Dan is het nog 3 minuten lopen. Steek de Schaerweijdelaan over. U komt op de Jacob van Lenneplaan. Eerste weg links is de Tollenslaan. Na 100 meter zie u aan de rechterkant op de hoek een wit pand. Dit is Tollenslaan 30 (huisartsenpraktijk) en 30a. Nummer 30a is de zij-ingang.

Vanuit Utrecht / Amersfoort:
Bus 52, uitstappen halte L flat op De Dreef in Zeist.
Dan is het nog 14 minuten lopen. (Zie daarvoor de visuele routebeschrijving)
Zie verder boven.

 

 

Klik hier voor een visuele routebeschrijving. 

 

 

Neem contact met ons op   Deze pagina afdrukken
   
The power to realise your dreams