Loopbaancoaching, outplacement en reïntegratie voor particulieren en werknemers

Iedereen heeft één of meerdere unieke talenten; u ook. Als u weet wat uw talenten zijn, kunt u deze gebruiken om gericht een bestemming te vinden. Zo vergroot u uw kansen op het vinden van uw droombaan. Dreamjob-coaches helpen u bewust te worden van uw potentie, uw talent en uw mogelijkheden. Wij richten ons niet op uw beperkingen of op de moeilijke arbeidsmarkt. En ook niet op de opleiding die u niet heeft.

Dreamjob biedt begeleiding door loopbaanoriëntatie, outplacement en reïntegratie. Reïntegratie kan bijvoorbeeld ingezet worden via een Individuele Reïntegratie Overeenkomst (IRO) of een Persoonsgebonden Reïntegratie Budget (PRB) via het UWV. Ook kunt u bij ons een IRO-traject of PRB-traject volgen waarbij u een eigen bedrijf start. Met het programma van Ondernemers voor Ondernemers is Dreamjob de grootste landelijke organisatie voor begeleiding bij het opstarten van een eigen bedrijf.

Wij starten ieder coachingstraject met een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is zowel voor u als voor onze coaches vrijblijvend. Na de kennismaking kunt u bepalen of u bij Dreamjob een loopbaancoaching-, outplacement- of reïntegratie traject wilt vervolgen. Wanneer wij van mening zijn dat wij u niet van dienst kunnen zijn, laten wij u dat eveneens weten.

Het is uw wens is om uw talenten optimaal te benutten zodat u weer geïnspireerd raakt en op een passionele manier unieke dingen kunt realiseren? Dan is een coachingtraject bij Dreamjob een geschikte oplossing voor u.