DreamJob
Home  |  Onze coaches  |  Over Dreamjob  |  Bedrijven  |  Particulieren/werknemers  |  Vestigingen  |  Links
 

Tineke Buitenhuis

 

Bezinning en actie bij het vinden van uw droombaan

 

Tineke Buitenhuis (1949) is coach en loopbaanconsultant. Voorheen was zij personeels- en managementadviseur bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Zij heeft een aantal jaren als loopbaan- en outplacementadviseur gewerkt bij diverse organisaties en bureaus. Ook is zij als docent in het HBO werkzaam geweest.

 

Opleidingen die zij heeft gevolgd zijn o.a. Coaching & Counseling, Intu´tieve Ontwikkeling, Biografisch Werken.

 

Volgens Tineke gaat het in het begeleidingstraject om terugkijken en vooruitkijken, uitgaande van uw huidige loopbaanvraag. Zij nodigt u uit tot zelfreflectie. Hoe dan? Door herinneringen uit verschillende levensfasen te onderzoeken. Via deze biografische benadering ontdekt u nieuwe gezichtspunten. Het wordt voor u helder waar uw unieke kracht, uw innerlijke lijn, ligt. Uw innerlijke lijn waar u wellicht lange tijd aan voorbij bent gegaan. U kijkt op een andere manier naar uzelf waardoor zich nieuwe mogelijkheden kunnen voordoen.

 

Het gaat er volgens Tineke niet om dat u wordt gestuurd in de keuzes met betrekking tot uw loopbaan. Van belang is dat u zelf tot de ontdekking komt waar u goed aan doet. Vervolgens helpt Tineke u om concrete stappen te zetten, hetzij in uw huidige functie, hetzij door het vinden van ander werk, om uw droombaan te realiseren.

 

Tineke Buitenhuis
Neem contact met ons op   Deze pagina afdrukken
   
The power to realise your dreams