DreamJob
Home  |  Onze coaches  |  Over Dreamjob  |  Bedrijven  |  Particulieren/werknemers  |  Vestigingen  |  Links
 

Tjerko Verhaak

 

Woorden worden werkelijkheid

 

Tjerko is succesvol zelfstandig ondernemer. Zijn doelstelling? Samen met mensen en organisaties een betere toekomst creëren. Deze ambitie geeft hij op enthousiaste wijze vorm in zijn werk op het gebied van organisatieontwikkeling, interim-management, training en natuurlijk als Dreamjob coach. Hij doet dit met hart en ziel.

 

In Nijmegen heeft Tjerko Arbeids- en Organisatiepsychologie gestudeerd. Deze studie heeft hem theoretisch gevormd en kennis gegeven over gedrag en motivatie van mensen. Gedurende zijn carričre is deze kennis stevig verankerd geraakt met praktijkervaringen. Ervaringen van anderen hebben net zo’n belangrijke rol gespeeld als de eigen ervaringen. Gelukkig zijn Tjerko’s eigen ervaringen niet altijd positief geweest want volgens Tjerko is ‘tegenslag is een andere vorm van slagen’.

 

Tjerko’s loopbaan is veelzijdig. Hij heeft gewerkt in het onderwijs, in de consultancy en in de vastgoed- en zorgsector. Als docent in het HBO ontpopte hij zich al snel tot arbeidsmarktdeskundige. Daarna heeft Tjerko leidinggevende functies gehad bij profit- en non-profitorganisaties. In zijn laatste baan was hij verantwoordelijk voor 650 mensen. Ook heeft hij meerdere reorganisaties geleid.

 

Tjerko heeft na zijn universitaire studie verschillende opleidingen gevolgd, waaronder een managementopleiding aan de Baak en opleidingen op het gebied van financiën en projectmanagement. Ook volgde Tjerko enkele intuďtieve opleidingen: Reiki (Tjerko is Reiki-master) en de Creatiespiraal van Marinus Knoope.

 

Tjerko’s opvatting is dat iedereen in staat is om dromen te realiseren. U bent baas over uw eigen leven. Tjerko draagt er graag aan bij dat u zich hiervan bewust wordt. En uw droombaan vindt. Tjerko is getrouwd met Malouke. Zij hebben samen drie kinderen Anne (8), Lise (5) en Onno (1). Zijn gezin vormt een warme basis die zijn energie en passie voedt waardoor hij u optimaal kan coachen.

 

Tjerko Verhaak
Neem contact met ons op   Deze pagina afdrukken
   
The power to realise your dreams