Routebeschrijving Dreamjob Amsterdam (hoofdkantoor)

Adres: Kruislaan 400, 1098 SM, Amsterdam
Gelegen op het Science Park Amsterdam (ASP) naast de Universiteit van Amsterdam

Met de auto:

Alle snelwegen naar Amsterdam komen uit op de ring A10.

Vanuit Amersfoort:

Volg de ring A10 richting Utrecht/Den Haag.

Vanuit Utrecht, Den Haag, Schiphol, Haarlem, Zaandam:

Volg de ring richting Amersfoort.

Eenmaal op de ring A10 neemt u de afslag s113 Watergraafsmeer. Aan het einde van de afrit volgt u de borden 'Watergraafsmeer', u rijdt dan op de Middenweg. Na ongeveer 1 km ziet u het bord 'Jaap Edenhal/Science Park'. Hierna neemt u de eerste weg rechts, dit is de Kruislaan. Volg deze weg ongeveer 1 kilometer tot aan het einde.  Onderweg gaat u onder een viaduct door. Daarna treft u, na ongeveer 300 meter aan uw rechterhand de ingang (met hekwerk) van het Amsterdam Science Park (ASP). Voor de ingang staat een grot bord met Amsterdam Science Park en in het klein, onderaan 400-416.  Ga naar het eerste gebouw aan uw linkerhand, nr. 400 en meldt u aan bij de receptie.

Met openbaar vervoer:

Vanaf station Amsterdam-Centraal:

U kunt de metro nemen en uitstappen bij halte Amstel Station. Hier kunt u bus 40 nemen naar ASP (Amsterdam Science Park), dat is gelegen aan het einde van de Kruislaan. Nummer 400 vindt u op het terrein aan uw rechterhand. Bus 40 vertrekt elke tien minuten over het hele en het halve uur.

Vanaf het Centraal Station kunt u ook tram 9 nemen en uitstappen op het kruispunt Middenweg-Kruislaan. Het is ongeveer een kilometer lopen naar het einde van de Kruislaan. Aan het einde van de weg treft u aan uw rechterhand het terrein van ASP (Amsterdam Science Park). Ga naar het eerste gebouw aan uw linkerhand, nr. 400 en meldt u aan bij de receptie.

Vanaf station Amsterdam-Amstel:

U kunt bus 40 nemen naar het Science Park. Deze stop voor de deur aan het eind van de Kruislaan. Nummer 400 vindt u op het terrein aan uw rechterhand. Bus 40 vertrekt elke tien minuten over het hele en het halve uur.

Vanaf station Amsterdam-RAI:

U kunt tram 51 (richting Centraal Station) nemen en uitstappen bij halte Amstelstation. Hier kunt u bus 40 nemen naar het Science Park, dat is gelegen aan het einde van de Kruislaan. Nummer 400 vindt u op het terrein aan uw rechterhand. Bus 40 vertrekt elke tien minuten over het hele en het halve uur.

Plattegrond Science Park Amsterdam