Direct contact?
Bel 010 42 39 0 39
Contactformulier
Vestigingen
Bel mij terug

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

 
 
 
 
ONZE REFERENTIES
Dreamjob doet opdrachten voor o.a. Nationale Nederlanden, KLM, Rabobank, Ernst & Young, PWS, MVO Nederland, het MKB en diverse gemeentes en ministeries. Referentieverhalen

ZEVEN REDENEN OM ALS BEDRIJF VOOR DREAMJOB TE KIEZEN

1. Specialist op niveau

Dreamjob is een 100% coachingsbureau voor mensen met een HBO Plus denkniveau en een zelf reflecterend vermogen. Wij zoeken altijd de balans tussen resultaat en mensgerichtheid.

2. Klant = de Klant + Client

Elke coachings of outplacement opdracht begint standaard met een driehoeksgesprek. De werkgever, de werknemer en coach bepalen altijd samen het doel van de opdracht. Geen valse verwachtingen, maar samen opzoek naar een win-win situatie.

3. Praktische ervaring met het bedrijfsleven

50% van de coaches heeft een sales/marketing achtergrond. Is bekend met targets en deadlines. Kent de prioriteiten van zo wel werkgever als werknemer. Vandaar onze focus op meetbare resultaten.

4. Realtime Monitoring

De Dreamjob organisatie houdt altijd de vinger aan de pols. Realtime Monitoring aan de hand van Key Performance Indicators.

Absolute noodzaak voor ambitieuze plaatsingspercentage. Neemt niet weg, dat volgens Dreamjob een coachingstraject ook leuk moet zijn!

5. Return on Salary

Wij leveren topkwaliteit voor een passend bedrag. Bijna altijd leidt dit tot Return on Salary. Uw werknemer gaat beter presteren.

6. The right man on the right place

80% van de Nederlandse werknemers functioneert niet optimaal in hun functie. Daarom start Dreamjob altijd met het in kaart brengen van de passies, verborgen wensen en talenten van de individuele werknemer. Zo vinden we (bijna) altijd de juiste functie, de juiste bedrijfskolom en het juiste bedrijf voor de capaciteiten en passies van de werknemer

7. Carrière APK

Voorkomen is beter dan corrigeren. Daarom biedt Dreamjob de Carrière APK. Een regelmatig terugkerende check of de carrière nog voldoet aan alle eisen van zowel werknemer als werkgever.

 

Geïnteresseerd en meer weten? Maak een afspraak!

 
 
 
     
 
Beste Dreamjob,
Ik ben geinteresseerd in
Ik ben bel mij op
of email naar
groeten,

uit