Direct contact?
Bel 010 42 39 0 39
Contactformulier
Vestigingen
Bel mij terug

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

 
 
 
 
Voor P&O/HR
 

Met Outplacement Next Generation helpen we circa 85% van onze cliënten binnen maximaal 1 jaar aan een nieuwe passende baan.

Werknemers zichzelf laten ontwikkelen tot succesvolle managers binnen uw bedrijf. Of uw managementteam sterker laten functioneren!

Werken met de talenten van medewerkers, medewerkers bewust maken van hun 'kunnen'.

Ik wil checken of mijn werknemers wel op de juiste plek zitten. Of een medewerker vraagt zich af of hij wel de juiste loopbaankeuze heeft gemaakt.

Voor ondernemende werknemers die na hun ontslag een eigen bedrijf willen beginnen.

 
Een eigen bedrijf beginnen

Speciaal voor werknemers met de droom hun eigen bedrijf te starten. Een grote stap, maar een sprong in het duister hoeft ‘t niet te zijn. Want ondernemen is (deels) te leren en risico’s zijn te beperken. Kansen? Die kunnen ze leren pakken. Kennis? Die kunnen ze versneld opdoen. Veel heeft te maken met de eigen inzet en inzicht!

Ondernemers voor Ondernemers is een programma dat boventallige werknemers begeleidt bij precies die zaken. Samen op weg naar zelfstandig ondernemerschap. Onze coaches zijn behalve coach ook ondernemer. En kunnen dus heel persoonlijk maar ook heel praktisch helpen bij het ondernemen. Deze combinatie van coaching en ondernemersadvies is uniek in Nederland!


 


Ondernemers voor Ondernemers

Boventallige werknemers die hun eigen bedrijf willen starten? Laat ze hun kans pakken!

Misschien is nu het moment aangebroken om de droom van een eigen bedrijf waar te maken. Via de zusterorganisatie van Dreamjob: Ondernemers voor Ondernemers. Vijftien ervaren Ondernemers Coaches staan voor ze klaar. Kennen de klappen van de zweep. En kunnen ze coachen naar succes. 

Tijdens het coachingstraject worden ook de ondernemerskwaliteiten uitgebreid tegen het licht gehouden. Ze krijgen inzicht in hun sterke en minder goede kanten. Dat zijn waardevolle inzichten, die het succes van hun onderneming kunnen gaan bepalen.

 
 
 
     
 
Vind uw coach
Er is altijd een Dreamjob coach die bij u past. Vind een coach bij u in de buurt.

Vind een coach die bij u past
Overzicht alle coaches
 
     
     
 
Beste Dreamjob,
Ik ben geinteresseerd in
Ik ben bel mij op
of email naar
groeten,

uit