Direct contact?
Bel 010 42 39 0 39
Contactformulier
Vestigingen
Bel mij terug

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

 
 
 
 
Voor P&O/HR
 

Met Outplacement Next Generation helpen we circa 85% van onze cliënten binnen maximaal 1 jaar aan een nieuwe passende baan.

Werknemers zichzelf laten ontwikkelen tot succesvolle managers binnen uw bedrijf. Of uw managementteam sterker laten functioneren!

Werken met de talenten van medewerkers, medewerkers bewust maken van hun 'kunnen'.

 

Ik wil checken of mijn werknemers wel op de juiste plek zitten. Of een medewerker vraagt zich af of hij wel de juiste loopbaankeuze heeft gemaakt.

Voor ondernemende werknemers die na hun ontslag een eigen bedrijf willen beginnen.

Het beste uit werknemers halen

Goed functionerende medewerkers. Dat wil toch iedere bedrijfsleider of HR-manager? Want feit is dat als werknemers lekker in hun vel zitten, ze optimaler presteren en dus meer bedrijfsresultaat halen. Het lijkt zo simpel. De praktijk is vaak anders.

Veel mensen functioneren niet optimaal en stellen zich de vraag: “Hoe zou ik beter kunnen functioneren? Wat zou ik kunnen verbeteren? Misschien moet ik eens aan coaching denken”. Voor u het moment om in te grijpen en om ze te ondersteunen door coaching aan te bieden!

Voor Dreamjob is Coaching de normaalste van de wereld. Net zo normaal als een leven lang leren. Iedereen heeft baat bij Coaching.

Dreamjob biedt de volgende mogelijkheden:


Coaching

Coaching gaat over beter presteren in de huidige baan van medewerkers. Over hun competenties vergroten. Over het oplossen van blokkades. Met een doel: het beste uit werknemers halen en ze tot betere resultaten leiden. We gaan er wel vanuit dat ze op hun plek zitten. Anders is de Carrière APK (®) meer passend.


Persoonlijke Marketing & Sales

Uzelf goed kunnen presenteren is tegenwoordig net zo noodzakelijk als het hebben van een rijbewijs. Zeker als u vooruit wilt komen.

Dan is Persoonlijke Marketing & Sales een prima coachingstraject om werknemers zichzelf te laten presenteren en ' verkopen' . Dreamjob beschikt over gecertificeerde persoonlijke marketeer coaches, die uw mensen graag helpen.

 
 
 
     
 
Vind uw coach
Er is altijd een Dreamjob coach die bij u past. Vind een coach bij u in de buurt.

Vind een coach die bij u past
Overzicht alle coaches
 
     
     
 
Beste Dreamjob,
Ik ben geinteresseerd in
Ik ben bel mij op
of email naar
groeten,

uit