Direct contact?
Bel 010 42 39 0 39
Contactformulier
Vestigingen
Bel mij terug

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

 
 
 
 
Voor P&O/HR
 

Met Outplacement Next Generation helpen we circa 85% van onze cliënten binnen maximaal 1 jaar aan een nieuwe passende baan.

Werknemers zichzelf laten ontwikkelen tot succesvolle managers binnen uw bedrijf. Of uw managementteam sterker laten functioneren!

Werken met de talenten van medewerkers, medewerkers bewust maken van hun 'kunnen'.

 

Ik wil checken of mijn werknemers wel op de juiste plek zitten. Of een medewerker vraagt zich af of hij wel de juiste loopbaankeuze heeft gemaakt.

Voor ondernemende werknemers die na hun ontslag een eigen bedrijf willen beginnen.

Persoonlijke Marketing & Sales

hoe verkoop ik mezelf? het geheim van een succesvolle carrière

Persoonlijke Marketing & Sales is een vorm van coaching die uw werknemers leert om zich beter te onderscheiden in de huidige baan. ‘Perceptie is alles’, wordt wel gezegd. Een bekende kreet, maar hoe werkt het? Hier leert uw medewerker hoe! Succesvolle mensen zijn niet zozeer meer getalenteerd. Nee, ze gebruiken bewust of onbewust de principes uit onze ‘Persoonlijke Marketing & Sales’ aanpakKortom: Hoe verkoop ik mezelf?

Werken aan presentatie en positionering

U ziet talent bij een werknemer, maar dat talent komt er  niet uit? Wilt u uw mensen een extra duwtje geven om carrière te maken? Tijd voor actie! Wij zorgen ervoor dat uw werknemer zich wél in de spotlight durft te zetten. Zonder zichzelf geweld aan te doen. Sterker nog: de natuurlijke manier van communiceren is het best mogelijke uitgangspunt voor een betere presentatie.

Dreamjob’s Persoonlijke Marketing & Sales (PMS) is een  maatwerk product, waarbij we de ‘natuurlijke’ sterke punten van werknemers als uitgangspunt gebruiken en vervolgens versterken. Ook weer gebaseerd op onze New Coaching filosofie en uitgevoerd door coaches met een marketing en/of sales achtergrond. Dit product omvat gewoonlijk 4 tot 6 sessies met een gespecialiseerde Dreamjob coach.

Een eigentijdse carrièreaanpak

Dreamjob heeft een heel eigen kijk op carrière maken en coaching:New Coaching. Wij combineren het goede van  traditionele coaching met moderne inzichten en methoden uit marketing en sales. Wat merkt u daarvan?

  1. Geen algemene coaching maar werken met moderne marketing en sales principes. Dat heeft veel meer effect!
  2. Geen traditionele coach, maar een ervaren en doelgerichte Dreamjob coach. Die kennis heeft van uw bedrijf en uw branche.
  3. Geen standaard aanpak, maar 100% maatwerk. Samen met de coach maakt uw medewerker een persoonlijk marketingplan.

Hoe zet ik Pm&s in?

Stap 1: Een gesprek met een coach, of accountmanager van Dreamjob

U belt ons, of vult het contactformulier in. De Frontoffice neemt binnen 24 uur (werkdagen) contact op. Zij kunnen aan de hand van uw situatie u in contact brengen met een coach, of met een accountmanager van Dreamjob.

  1. Wanneer komt u in contact met een coach?
  2. Wanneer komt u in contact met een accountmanager?

Stap 2: Doel van het traject samenstellen

Individuele coaching

De beoogde coach heeft een individueel gesprek met uw werknemer. En vaak ook een driehoeksgesprek waarbij u aanschuift. Vervolgens ontvangt u ons maatwerkplan over beoogde doelen en de daarvoor benodigde gesprekken en investering. Is er akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Projectcoaching

De accountmanager stelt een projectplan op aan de hand waarvan een team van Dreamjob-coaches de trajecten opstart. Uw werknemers kunnen hun eigen coach kiezen aan de hand van bijvoorbeeld:

  1. Een kick-off sessie waarin coaches en werknemers persoonlijk kennis maken
  2. Schriftelijke documentatie
  3. Uw intranet
  4. Via deze website

De Dreamjob coaches voeren individuele gesprekken met uw werknemers. Vervolgens ontvangt u ons maatwerkplan over beoogde doelen en de daarvoor benodigde gesprekken en investeringen.  Is er akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Stap 3: 'smart' aan de slag

Persoonlijke Marketing & Sales (PMS) is altijd 100% maatwerk. De loopbaan van uw werknemer staat immers centraal!  Tal van zaken komen aan bod: positionering van ue medewerker binnen de organisatie. De bekende 5 Marketing P’s. Een persoonlijke ‘elevator pitch’. En natuurlijk gesprekstechnieken. Steeds doorvertaald naar de persoonlijke werksituatie. Uw mensen leren doelen te formuleren en behalen op een ‘SMART’ manier. Ofwel Specifiek, Meetbaar, Ambitieus,  Realistisch en Tijdgebonden.

Deze aanpak levert een uniek document op: Het Persoonlijke Marketing & Sales plan. Daar heeft u en uw medewerker vele jaren plezier van! We starten en eindigen met een 3-weg gesprek tussen u, de medewerker en de Dreamjob coach. Zo is de kans op een goed resultaat voor u en uw werknemer maximaal!

Ik wil meer weten over Persoonlijke Marketing & Sales voor werknemers. Neem contact met me op


SUCCESVERHALEN Persoonlijke Marketing & Sales
Rodrique: Na een jaar begeleiding door een ander bureau vond ik via Dreamjob wél mijn droombaan!


Referenties
Financiële dienstverlening
Nationale Nederlanden
Industrie
Antalis
Overheid

Coaches
Gertrud de Witte
Haarlem(Anna van Burenlaan)
Mirjam Hooiveld
Amsterdam(Kromme Waal) , Amsterdam(Science Park) , Utrecht(Nieuwegracht)

 
 
 
     
 
Beste Dreamjob,
Ik ben geinteresseerd in
Ik ben bel mij op
of email naar
groeten,

uit
 
     
     
 
Vind uw coach
Er is altijd een Dreamjob coach die bij u past. Vind een coach bij u in de buurt.

Vind een coach die bij u past
Overzicht alle coaches