Direct contact?
Bel 010 42 39 0 39
Contactformulier
Vestigingen
Bel mij terug

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

 
 
 
 
Voor P&O/HR
 

Met Outplacement Next Generation helpen we circa 85% van onze cliënten binnen maximaal 1 jaar aan een nieuwe passende baan.

Werknemers zichzelf laten ontwikkelen tot succesvolle managers binnen uw bedrijf. Of uw managementteam sterker laten functioneren!

 

Werken met de talenten van medewerkers, medewerkers bewust maken van hun 'kunnen'.

Ik wil checken of mijn werknemers wel op de juiste plek zitten. Of een medewerker vraagt zich af of hij wel de juiste loopbaankeuze heeft gemaakt.

Voor ondernemende werknemers die na hun ontslag een eigen bedrijf willen beginnen.

Managementontwikkeling

Heeft u jonge of oudere talenten die hogerop willen? Of wilt u de vaardigheden van uw managers (verder) ontwikkelen? Dreamjob heeft geavanceerde vormen van coaching voor zowel beginnende als ervaren managers. Want de ontwikkeling van managers is een fundament voor het bedrijfresultaat.


Management Development

De  Dreamjob coach start samen met de manager een gedegen zoektocht naar uw de passies en hun verborgen krachten. Het doel? Ze verder te bekwamen in het mooie, maar ook moeilijke vak van manager. Onze coaches hebben uitgebreide leidinggevende ervaring. Ze zijn dus zonder uitzondering ‘ervaringsdeskundig’ in onverbiddelijke targets, politieke krachtenvelden, onmogelijke klussen en deadlines.


Management APK

Elke manager stelt zich wel eens de vraag: Ben ik nog wel goed bezig? Gebruik ik nog al mijn capaciteiten? Ben ik nog ‘on track’ of manoeuvreer ik me langzaam naar de zijlijn? Speciaal voor dit soort vragen heeft Dreamjob de Management APK ontwikkeld.

Een coachingstraject dat belangrijke inzichten oplevert. Inzicht in de huidige managersloopbaan vergeleken met de droombaan. Zijn ze op de goede weg of helemaal niet? En hoe ondersteunt u ze hierin?


Carrière Versneller

Speciaal ontwikkeld om de carrière van managers weer in beweging  te zetten. Ideaal voor managers die al langere tijd op hetzelfde niveau of functie zitten. En dat graag willen veranderen. Stilstand is achteruitgang, toch? Ambities worden afgestoft en weer plezier in het werk krijgen staat centraal Dit 6 à 8 sessies durende coachingstraject wordt afgesloten met een persoonlijk Groei & Bloei Plan.

 
 
 
     
 
Vind uw coach
Er is altijd een Dreamjob coach die bij u past. Vind een coach bij u in de buurt.

Vind een coach die bij u past
Overzicht alle coaches
 
     
     
 
Beste Dreamjob,
Ik ben geinteresseerd in
Ik ben bel mij op
of email naar
groeten,

uit