Direct contact?
Bel 010 42 39 0 39
Contactformulier
Vestigingen
Bel mij terug

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

 
 
 
 
Voor P&O/HR
 

Met Outplacement Next Generation helpen we circa 85% van onze cliënten binnen maximaal 1 jaar aan een nieuwe passende baan.

Werknemers zichzelf laten ontwikkelen tot succesvolle managers binnen uw bedrijf. Of uw managementteam sterker laten functioneren!

 

Werken met de talenten van medewerkers, medewerkers bewust maken van hun 'kunnen'.

Ik wil checken of mijn werknemers wel op de juiste plek zitten. Of een medewerker vraagt zich af of hij wel de juiste loopbaankeuze heeft gemaakt.

Voor ondernemende werknemers die na hun ontslag een eigen bedrijf willen beginnen.

Management APK

De verhelderende scan voor managers en leidinggevenden

De Management APK is een korte scan die managers leert hun leidinggevende capaciteiten verder te ontwikkelen. En welke randvoorwaarden ze daarvoor nodig hebben. In 3 à 4 sessies kijken ze samen met een ervaren Management Coach naar hun carrière. Zijn ze ‘on track’ of toch niet helemaal? Het resultaat: Een concreet APK adviesrapport over het vervolg van hun managerscarrière.

De regelmatige inspectiebeurt van leiderscapaciteiten

Lang niet alle managers zitten op de goede plek. Soms worden hun capaciteiten verkeerd aangewend. Of beschikken ze niet helemaal over de voor de job vereiste kwaliteiten. Het gevolg is dat uw manager zichzelf vragen gaan stellen: Pas ik wel bij deze organisatie? Is mijn stijl als leider wel de juiste? En ben ik nog wel mezelf als ik de rol speel die van mij wordt verwacht?

In de Management APK gaan uw managers samen met de Dreamjob coach op zoek naar antwoorden. Na afloop is er weer een helder beeld van de authentieke zelf, rol en stijl. En weten uw mensen precies wat nodig is om weer op koers te komen of te blijven.

Een management product met een duidelijk kwantitatief resultaat

De Management APK gaat uit van onze New Coaching filosofie. Tijden veranderen razendsnel en maken nieuwe methoden en technieken in coaching noodzakelijk.  Het verschil tussen de Management APK en een regulier coachingstraject:

  1. Niet alleen ‘beschrijvende’ uitkomsten maar ook een meetbaar beeld over de (authentieke) manier van leiding geven van uw managers.
  2. Uw managers verwerven een scherp inzicht in hun carrière, daarin bijgestaan door een ervaren coach die veel leidinggevende ervaring heeft.
  3. Uw managers krijgen een helder en concreet adviesrapport over hun loopbaan. Natuurlijk toegesneden op de persoon, uw bedrijf en uw branche.

Hoe zet ik de Management APK in?

   

Stap 1: Een gesprek met een coach, of accountmanager van Dreamjob

U belt ons, of vult het contactformulier in. De Frontoffice neemt binnen 24 uur (werkdagen) contact op. Zij kunnen aan de hand van uw situatie u in contact brengen met een coach, of met een accountmanager van Dreamjob.

  1. Wanneer komt u in contact met een coach?
  2. Wanneer komt u in contact met een accountmanager?

Stap 2: Doel van het traject samenstellen

Individuele coaching

De beoogde coach heeft een individueel gesprek met uw werknemer. En vaak ook een driehoeksgesprek waarbij u aanschuift. Vervolgens ontvangt u ons maatwerkplan over beoogde doelen en de daarvoor benodigde gesprekken en investering. Is er akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Projectcoaching

De accountmanager stelt een projectplan op aan de hand waarvan een team van Dreamjob-coaches de trajecten opstart. Uw werknemers kunnen hun eigen coach kiezen aan de hand van bijvoorbeeld:

  1. Een kick-off sessie waarin coaches en werknemers persoonlijk kennis maken
  2. Schriftelijke documentatie
  3. Uw intranet
  4. Via deze website

De Dreamjob coaches voeren individuele gesprekken met uw werknemers. Vervolgens ontvangt u ons maatwerkplan over beoogde doelen en de daarvoor benodigde gesprekken en investeringen.  Is er akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Stap 3: aan de slag!

De Management APK is zoals elk instrument een momentopname met concrete adviezen. Daarbij is het vergroten van zelfkennis bij uw medewerker de ‘rode draad’.  Wellicht een goed idee om over 2 à 3 jaar nog eens een periodieke keuring te ondergaan?

Stap 4: Het eindrapport

De Management APK eindigt altijd met een gedegen eindrapportage. Hierin vindt u tal van nuttige adviezen om uw medewerker verder te laten groeien als manager. Of wellicht een ander pad met hem of haar in te zetten. Daarbij mag u van de Dreamjob coach een eerlijk en soms confronterend advies verwachten. Maar wel altijd met u, uw organisatie en uw medewerkers als uitgangspunt!

Ik neem de loopbaan van mijn leidinggevenden serieus. Daarom wil ik meer weten over de Management APK. Neem snel contact met me op.


SUCCESVERHALEN Management APK
Nog geen Succesverhalen geplaatst

 
 
 
     
 
Beste Dreamjob,
Ik ben geinteresseerd in
Ik ben bel mij op
of email naar
groeten,

uit
 
     
     
 
Vind uw coach
Er is altijd een Dreamjob coach die bij u past. Vind een coach bij u in de buurt.

Vind een coach die bij u past
Overzicht alle coaches