Direct contact?
Bel 010 42 39 0 39
Contactformulier
Vestigingen
Bel mij terug

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

 
 
 
 
Voor P&O/HR
 

Met Outplacement Next Generation helpen we circa 85% van onze cliënten binnen maximaal 1 jaar aan een nieuwe passende baan.

 

Werknemers zichzelf laten ontwikkelen tot succesvolle managers binnen uw bedrijf. Of uw managementteam sterker laten functioneren!

Werken met de talenten van medewerkers, medewerkers bewust maken van hun 'kunnen'.

Ik wil checken of mijn werknemers wel op de juiste plek zitten. Of een medewerker vraagt zich af of hij wel de juiste loopbaankeuze heeft gemaakt.

Voor ondernemende werknemers die na hun ontslag een eigen bedrijf willen beginnen.

Ontslag van werknemers

Reorganisatie? Gedwongen ontslagen? Faillissement? Kortom, u moet medewerkers ontslaan.

Nooit een leuke beslissing, maar vaak onvermijdelijk. Coaching naar een nieuwe baan is het minste wat u voor ontslagen werknemers kunt doen. Laat ze het heft in eigen handen nemen! Zo veel mogelijk in ieder geval! Maak dan snel kennis met Dreamjob. Een eigentijds coaching bureau met veel verstand van outplacement. Wij hebben in eigen beheer een moderne outplacement aanpak ontwikkeld: Outplacement Next Generation. Met deze aanpak helpen we circa 85% van onze cliënten binnen maximaal 1 jaar aan een nieuwe passende baan.


Outplacement Next Generation

Traditioneel outplacement aangevuld met eigentijdse middelen en inzichten. Om snel, plezierig en zorgvuldig de ‘droombaan’ van ontslagen werknemers te vinden.


Outplacement lager opgeleiden

Outplacement voor lager opgeleiden. Gecombineerd met Outplacement Next Generation van Dreamjob, kunt u medewerkers van alle bedrijfslagen (directie/management tot operationeel) bij Dreamjob voorzien van een op maat outplacementtraject, met een passende aanpak op hun niveau.


Outplacement start eigen bedrijf

Voor werknemers met een ondernemersdroom. Help ze bij een succesvolle start van hun bedrijf! Bij Dreamjob staan vijftien ervaren Ondernemer Coaches voor ze klaar. Zij kennen het klappen van de zweep. En kunnen ze effectief coachen richting hun toekomstige ondernemers loopbaan.


Video-CV

Voor boventallige werknemers die een baan zoeken. In een 60 seconden durende video CV zetten ze zichzelf in de schijnwerpers te plaatsen. Twee op de drie kandidaten worden snel daarna uitgenodigd voor een gesprek. Ster allures lonen!


Digital Self Marketing

Help werknemers met hun online vindbaarheid. De kracht van zoekmachines is tegenwoordig onmisbaar in het vinden van een nieuwe baan, of in de huidige manier van zaken doen.

 
 
 
     
 
Vind uw coach
Er is altijd een Dreamjob coach die bij u past. Vind een coach bij u in de buurt.

Vind een coach die bij u past
Overzicht alle coaches
 
     
     
 
Beste Dreamjob,
Ik ben geinteresseerd in
Ik ben bel mij op
of email naar
groeten,

uit