Direct contact?
Bel 010 42 39 0 39
Contactformulier
Vestigingen
Bel mij terug

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

 
 
 
 
Voor P&O/HR
 

Met Outplacement Next Generation helpen we circa 85% van onze cliënten binnen maximaal 1 jaar aan een nieuwe passende baan.

 

Werknemers zichzelf laten ontwikkelen tot succesvolle managers binnen uw bedrijf. Of uw managementteam sterker laten functioneren!

Werken met de talenten van medewerkers, medewerkers bewust maken van hun 'kunnen'.

Ik wil checken of mijn werknemers wel op de juiste plek zitten. Of een medewerker vraagt zich af of hij wel de juiste loopbaankeuze heeft gemaakt.

Voor ondernemende werknemers die na hun ontslag een eigen bedrijf willen beginnen.

Outplacement start eigen bedrijf

Voor de ondernemende werknemer!

Een succesvol outplacementtraject met ruim 1500 opgestarte bedrijven
Een boventallige werknemer met een ondernemersdroom? Laat hem of haar de kans pakken op een succesvolle start! Via het zogenaamde ‘Ondernemers voor Ondernemers’ outplacementtraject. Ruim 1500 opgestarte bedrijven gingen uw werknemer voor!

Altijd een passende coach

Ondernemers voor Ondernemers is een zusterorganisatie van Dreamjob en heeft ruim 15 Ondernemers Coaches. Zij kijken kritisch naar ondernemersidee en naar ondernemerskwaliteiten. Van twee markten thuis dus. Alle coaches hebben onze in eigen huis ontwikkelde Ondernemer Coach Academy gevolgd. Dat betekent gedegen kwaliteit volgens een bewezen methodiek.

Uw voordelen

  1. Alles in één traject. Niet alleen de ‘harde’ kanten (marketing, financiën etc) maar ook gerichte coaching op effectiviteit, kennis en keuzes.
  2. Bewezen aanpak. Geen nieuw concept, maar een bewezen aanpak die al ruim 1500  gestarte bedrijven heeft opgeleverd!
  3. Coaching door echte ondernemers. Professionele begeleiding door een ervaren coach en ondernemer. Geen theoreticus in loondienst, maar een door de wol geverfde praktijkman of –vrouw.

Een eigen bedrijf starten doet u stapsgewijs

Wij staan voor een maatwerk modulaire aanpak. Dat betekent een duidelijke en transparante offerte met een opsplitsing van activiteiten, kosten en doorlooptijd.

Module 1: Ondernemersintake

Gun uw werknemer een eerlijke blik op zijn of haar ondernemerskwaliteiten en -valkuilen. Ook belangrijk: een inschatting van de marktkansen- en mogelijkheden. Precies deze zaken pakken we op tijdens de ondernemersintake. Smaakt het resultaat van de intake naar meer? Dan geeft de beoogde ondernemerscoach een eerlijk advies. Over hoe het traject er verder uit gaat zien. Wederom afhankelijk van de adviesbehoefte, het budget en de beschikbare tijd.

Module 2: Ondernemers Assessment Periode (OAP)

Uw werknemer betreedt een ‘snelkookpan’ en wordt  op de proef gesteld als ondernemer. Zo kan hij of zij veel leren over de eigen kwaliteiten, de markt en de (financiële) mogelijkheden. Ook belangrijk: in korte tijd zeer veel kennis en ervaring opbouwen! Een ideaal instrument als uw werknemer eerst even goed de diepte in moet alvorens met businessplan, marketing en financiën aan de slag te gaan.

Module 3: Oriëntatiefase

Aan de slag! Tijd om alle plannen ‘handen en voeten’ te gaan geven. Elke week een uitdagende, leerzame en leuke opdracht. Waarmee uw werknemer een nieuw onderdeel van het ondernemingsplan realiseert. De coach zet uw werknemer op de rit, stuurt bij en verwijst  door in zijn of haar netwerk. Zo groeien uw mensen van week tot week. Het resultaat? Een fantastisch businessplan. Maar vooral een enorme sprong in vertrouwen,  kennis en ondernemersvaardigheden.

Module 4: Uitvoeringsfase

Niet meer denken, maar doen! Aan de slag dus met oprichten van het bedrijf. En het aanvragen van een lening. Uw werknemer heeft de handen vol aan allerlei praktische zaken.  Omdat de coach zelf ondernemer is, werken we zeer doelgericht, vermijden we valkuilen en maakt uw werknemer de best mogelijke start!

Module 5: Begeleiding na de start

Nu begint het pas echt. Uw werknemer loopt tegen zaken aan die niet waren voorzien. De omzet gaat veel harder of langzamer dan verwacht. Hoe om te gaan met die lastige leverancier? Alle begin is moeilijk. Samen met de ondernemerscoach vindt uw (ondertussen voormalige!)  werknemer oplossingen voor onverwachte problemen. En leert hij of zij in de harde praktijk de klappen van de zweep. Daar heb je in de rest van je ‘ondernemersleven’ plezier van!

Meld uw werknemer vandaag nog aan bij Ondernemers voor Ondernemers.

Ik wil mijn werknemer met ondernemersideeën graag aanmelden voor Ondernemers voor Ondernemers Neem snel contact met mij op.

Kijk op voor meer informatie en de profielen van Ondernemer Coaches.


SUCCESVERHALEN Outplacement start eigen bedrijf
Ferry: Accountmanager bij een financiële instelling

Ron: Leidinggevende bij een financiële instelling

Kathleen:

Patricia: Sportjournaliste


Referenties
ICT.
Oracle
Overheid
Gemeente Waalre
Cultuur

Coaches
Alex Janssen
Almelo(Twentelaan) , Apeldoorn(Ommeland) , Deventer(Singel) , Enschede(Auke Vleerstraat) , Hengelo(Demmersweg) , Oldenzaal(Eektestraat) , Rijssen(Huttenwal)
Johan Eekma
Den Haag(Bezuidenhoutseweg) , Rotterdam(Wijnhaven) , Utrecht(Nieuwegracht)
Miranda Bensing
Amersfoort(Nijverheidsweg Noord)
Pieter Heddema
Katwijk aan Zee(Buitensluisstraat)
Rob Janzen
Amsterdam(Kromme Waal) , Den Haag(Bezuidenhoutseweg) , Haarlem(Leidsevaart)

 
 
 
     
 
Beste Dreamjob,
Ik ben geinteresseerd in
Ik ben bel mij op
of email naar
groeten,

uit
 
     
     
 
Vind uw coach
Er is altijd een Dreamjob coach die bij u past. Vind een coach bij u in de buurt.

Vind een coach die bij u past
Overzicht alle coaches