Direct contact?
Bel 010 42 39 0 39
Contactformulier
Vestigingen
Bel mij terug

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

 
 
 
 
Voor P&O/HR
 

Met Outplacement Next Generation helpen we circa 85% van onze cliënten binnen maximaal 1 jaar aan een nieuwe passende baan.

Werknemers zichzelf laten ontwikkelen tot succesvolle managers binnen uw bedrijf. Of uw managementteam sterker laten functioneren!

Werken met de talenten van medewerkers, medewerkers bewust maken van hun 'kunnen'.

Ik wil checken of mijn werknemers wel op de juiste plek zitten. Of een medewerker vraagt zich af of hij wel de juiste loopbaankeuze heeft gemaakt.

 

Voor ondernemende werknemers die na hun ontslag een eigen bedrijf willen beginnen.

Uw medewerkers op de juiste plek

Loopbaan Coaching Next Generation

Loopbaan Coaching, het oer-product van de Nederlandse coaching branche. Al ruim 20 jaar worden werknemers op dezelfde manier gecoacht. Alsof de banencarrières en arbeidsmarkt in die tijd niet enorm veranderd zijn! Dreamjob introduceert daarom Loopbaan Coaching Next Generation. Een eigentijdse manier van maatwerk loopbaan coaching. Met steeds een tastbaar resultaat, waar werknemers in uw verdere loopbaan profijt van heeft.

Loopbaancoaching van nu

Loopbaan Coaching moet in de 21ste eeuw op een andere leest geschoeid zijn. Meer maatwerk zijn. En gericht op specifieke behoeften. Dreamjob komt daarom met een drietal concrete loopbaan coaching producten, bij elkaar Loopbaan Coaching Next Generation. Deze producten zijn precies afgestemd op één vraag: namelijk uw vraag.

Welke product past bij de werknemers en het meeste resultaat oplevert? Dat hangt af van de carrièrefase. En de vragen die ze over hun loopbaan hebben. Staan ze nog aan het begin of zijn ze al een eind op weg? De coach, of onze accountmanager helpt bij de juiste keuze.


Carrière APK®

Net als de gewone APK voor uw auto, is de Carrière APK ® de even onmisbare als verhelderende loopbaancheck. Voor zowel werknemer als werkgever. Ideaal voor iedereen die bewust bezig is met het realiseren van zijn droombaan en dit eens in de 2 à 3 jaar wil checken d.m.v. een bijzonder loopbaan-monitoringstraject. Het eindresultaat, is een Röntgenfoto van hun carrière en een indrukwekkend kwantitatief rapport met een verhelderende vergelijking tussen deze carrière en de norm: hun droombaan.

In dit rapport staan tevens duidelijke adviezen hoe ze weer op het spoor kunnen komen naar hun droombaan. Voor u een belangrijk document, want u leest hierin hoe u ze kunt ondersteunen.


Bepaling droombaan

Het back to basics coachingstraject voor werknemers. Voor iedereen die voor eens en altijd wil weten wat zijn of haar plek is. Het is simpelweg het bepalen van de ideale combinatie van juiste functie, leidinggevende, team, bedrijfskolom, bedrijf en mogelijk branche. Met als eindresultaat: De ideale plek volledig in kaart gebracht. Compleet met Plan van Aanpak, zodat u, en zij weten hoe ze ‘daar’ kunnen komen.


Loopbaan Versneller

De Loopbaan Versneller is ontwikkeld om de carrière van medewerkers weer in beweging te zetten. Ideaal voor mensen die al langere tijd op het zelfde niveau of functie zitten. Stilstand is achteruit gang, en dat geldt ook voor de carrière! Dit 6 à 8 sessies durende coachingstraject wordt afgesloten met een persoonlijk Groei & Bloei Plan.

 
 
 
     
 
Vind uw coach
Er is altijd een Dreamjob coach die bij u past. Vind een coach bij u in de buurt.

Vind een coach die bij u past
Overzicht alle coaches
 
     
     
 
Beste Dreamjob,
Ik ben geinteresseerd in
Ik ben bel mij op
of email naar
groeten,

uit