Direct contact?
Bel 010 42 39 0 39
Contactformulier
Vestigingen
Bel mij terug

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

 
 
 
 
Voor P&O/HR
 

Met Outplacement Next Generation helpen we circa 85% van onze cliënten binnen maximaal 1 jaar aan een nieuwe passende baan.

Werknemers zichzelf laten ontwikkelen tot succesvolle managers binnen uw bedrijf. Of uw managementteam sterker laten functioneren!

Werken met de talenten van medewerkers, medewerkers bewust maken van hun 'kunnen'.

Ik wil checken of mijn werknemers wel op de juiste plek zitten. Of een medewerker vraagt zich af of hij wel de juiste loopbaankeuze heeft gemaakt.

 

Voor ondernemende werknemers die na hun ontslag een eigen bedrijf willen beginnen.

Bepaling droombaan

Gaan voor écht geluk in werken

Op zoek gaan naar de Droombaan is verre van zweverig of idealistisch. Het is simpelweg het bepalen van de ideale combinatie van juiste functie, leidinggevende, team, bedrijfskolom, bedrijf en mogelijk branche. Kortom, ‘de plek’ waar medewerkers helemaal kunnen stralen en zichzelf kunnen ontplooien. 

Bepaling droombaan is een vorm van Loopbaan Coaching Next Generation. Vooral mensen, die al jaren rondlopen met vragen als: 'Wat wil ik nou eigenlijk met mijn baan?  Is dit echt mijn plek?' ebben veel baat van deze vorm van loopbaancoaching.

Stralen en prestaties in flow

Wat zijn nou echte talenten van medewerkers? En hoe gebruik ik deze talenten optimaal? Hoe laat ik ze weer plezier en energie uit hun werkzaamheden halen? U wilt weten wat de droombaan is van uw wernemers? Kies dan voor Dreamjob’s Bepaling Droombaan. Een unieke vorm van coaching met een maatwerk invulling gebaseerd op onze New Coaching filosofie. Uitgevoerd door coaches die allen een carrière op niveau hebben gehad.

Een eigentijdse aanpak

Dreamjob heeft een heel eigen en vooral eigentijdse kijk op coaching. New Coaching noemen we onze aanpak voor al onze diensten. Het verschil tussen Bepaling Droombaan bij Dreamjob en 'gewone'loopbaancoaching:

  1. Niet een standaard loopbaan coaching-traject,  maar in 6 à 10 sessies werken aan een uniek product: Het bepalen van de droombaan van werknemers. Antwoord op de vraag wat voor werk nu echt bij ze past.
  2. Niet zo maar een coach. Nee, keuze uit 40 ervaren coaches, die allen verstand en ervaring hebben met een of meerdere branches.
  3. Bepaling Droombaan is een coachings product waarvan werknemers een arbeidzame leven lang plezier hebben. Ze gaan weer stralen in hun baan.

Hoe werkt Bepaling Droombaan in de praktijk?

Bepaling Droombaan is een onderdeel van Loopbaan Coaching Next Generation. De eerste sessie is daarom altijd een uitgebreide gesprek met u om de situatie helder te krijgen. Afhankelijk van de situatie, kan het gesprek direct een driehoeksgesprek zijn.

Stap 1: Een gesprek met een coach, of accountmanager van Dreamjob

U belt ons, of vult het contactformulier in. De Frontoffice neemt binnen 24 uur (werkdagen) contact op. Zij kunnen aan de hand van uw situatie u in contact brengen met een coach, of met een accountmanager van Dreamjob.

  1. Wanneer komt u in contact met een coach?
  2. Wanneer komt u in contact met een accountmanager?

Stap 2: Doel van het traject samenstellen

Individuele coaching

De beoogde coach heeft een individueel gesprek met uw werknemer. En vaak ook een driehoeksgesprek waarbij u aanschuift. Vervolgens ontvangt u ons maatwerkplan over beoogde doelen en de daarvoor benodigde gesprekken en investering. Is er akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Projectcoaching

De accountmanager stelt een projectplan op aan de hand waarvan een team van Dreamjob-coaches de trajecten opstart. Uw werknemers kunnen hun eigen coach kiezen aan de hand van bijvoorbeeld:

  1. Een kick-off sessie waarin coaches en werknemers persoonlijk kennis maken
  2. Schriftelijke documentatie
  3. Uw intranet
  4. Via deze website

De Dreamjob coaches voeren individuele gesprekken met uw werknemers. Vervolgens ontvangt u ons maatwerkplan over beoogde doelen en de daarvoor benodigde gesprekken en investeringen.  Is er akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Stap 3: het Bepaling Droombaan-traject zelf

De basis van alles is goed zelfzicht. We gaan de werknemer inzicht geven (of vergroten) in wat o.a. hun echte talenten en passies zijn. Dit inzicht vergroten we door middel van testen, prikkelende gesprekken en opdrachten. Hun droombaan is van een groot aantal factoren beïnvloedbaar:

De fysieke werkomstandighedenfunctie, team en leidinggevende, maar vaak ook de bedrijfskolom, de branche en het bedrijf. Met al deze zaken wordt rekening gehouden met het in kaart brengen van de droombaan.

Het profiel van de Droombaan wordt nu duidelijk.

Door middel van dit profiel zullen ze kunnen bepalen hoe de ideale baan, hun droombaan eruit ziet. Het traject levert als eind ook een concreet actie plan op hoe ze stappen gaat maken in het realiseren van die droombaan, mogelijk ligt deze baan ook verder in de toekomst. Een traject beslaat normaal gesproken tussen de 6 en 10 sessies. Het is dus beperkt.

Tot slot:

Normaal gesproken wordt het traject gestart en geëindigd met een gesprek met u. U kunt de werknemer mogelijk meteen gaan helpen met acties om een stap naar hun droombaan te maken. De coach kan u hier prima bij adviseren.

Ik wil meer weten over Loopbaan Coaching Next Generation van Dreamjob. Neem contact met me op.

Na een eerste intake sessie  bepaal ik samen met mijn coach of ik moet kiezen voor de module 'Bepaling Droombaan'.


SUCCESVERHALEN Bepaling droombaan
Karen: Directiesecretaresse


Referenties
Zakelijke dienstverlening
Accenture
Onderwijs
College de Heemlanden
Overheid

Coaches
Eunice Gubbels
Haarlem(Raamsingel)
Eveline de Ridder
Den Haag(Bezuidenhoutseweg) , Gouda(Boelekade) , Rotterdam(Wijnhaven) , Spijkenisse(Vlinderveen) , Dordrecht(Nieuwe Haven)
Gertrud de Witte
Haarlem(Anna van Burenlaan)
Ghislaine Keyzer
Den Haag(Bezuidenhoutseweg) , Rotterdam(Wijnhaven) , Den Haag(Raamweg)
Hedwig Passier
Nuenen(Refelingse Erven) , St-Michielsgestel(P. Dondersplein)
Hilde Backus
Bunnik(Rhijnauwenselaan)
Jan Scholtens
Apeldoorn(Jean Monnetpark) , Velp(Emmastraat) , Chaam (Ulvenhout)(Dorpsstraat) , Bussum(Albrechtlaan) , 's-Hertogenbosch(Triniteitstraat) , Diepenveen(Boxbergerweg) , Tilburg(Piushaven) , Utrecht(Maliebaan) , Utrecht(Nieuwegracht) , Leusden(Kerkweg) , Nijmegen(Sint Carnisiussingel) , Zutphen(IJsselkade) , Zwolle(Oosterlaan) , Breda(Oranjesingel) , Boxtel(Clarissenstraat) , Hengelo(Robijnstraat)
Jan-Piet Hoogenhout
Amsterdam(Trompenburgstraat)
Jolanda Bouwman
Amersfoort(Nijverheidsweg Noord) , Baarn(Javalaan) , Bussum(Albrechtlaan) , Soest(Birkstraat) , Utrecht(Maliebaan) , Utrecht(Nieuwegracht) , Zeist(Utrechtseweg) , Leusden(Kerkweg)
Lia Vries
Alkmaar(Bierkade) , Amsterdam(Timorplein)
Marijke Buyse
Nijmegen(Tweede Oude Heselaan)
Mirjam Hooiveld
Amsterdam(Kromme Waal) , Amsterdam(Science Park) , Utrecht(Nieuwegracht)
Monika Rietveld
Den Haag(Bezuidenhoutseweg) , Leiden(Kanaalpark) , Rotterdam(Wijnhaven) , Voorschoten(Zwaluwweg) , Spijkenisse(Vlinderveen) , Den Haag(Raamweg)
Natalie Eckelkamp
Amsterdam(Saxenburgerstraat)
Pia Peltzer
's-Hertogenbosch(Triniteitstraat)
Renny Bos
Assen(Oostersingel) , Groningen(Kloosterstraat)
Rob Bartels
Rotterdam(Rijksboom) , Rotterdam(Wijnhaven) , Tilburg(Piushaven) , Spijkenisse(Vlinderveen) , Breda(Oranjesingel) , Dordrecht(Nieuwe Haven)
Rose-Anne Mutsaers
Tilburg(Boomstraat)
Sonja van der Waart
Den Haag(Bezuidenhoutseweg) , Den Haag(Middelburgsestraat) , Rotterdam(Wijnhaven)
Tini van de Wetering
Rotterdam(Charloisse Kerksingel) , Rotterdam(Wijnhaven) , Spijkenisse(Vlinderveen) , Dordrecht(Nieuwe Haven)
Willem Plandsoen
Den Haag(Bezuidenhoutseweg) , Rotterdam(Wijnhaven)
Yvonne Eikens
Almere(Brandersmolenstraat) , Baarn(Javalaan) , Bussum(Albrechtlaan) , Hilversum(Oude Amersfoortseweg) , Zeist(Utrechtseweg) , Leusden(Kerkweg)
Adinda Bremer
Baarn(Javalaan) , Utrecht(Maliebaan) , Utrecht(Nieuwegracht) , Zeist(Utrechtseweg) , Leusden(Kerkweg) , Zwolle(Oosterlaan)
Els van Mourik
Amsterdam(Hendrik Werkmanstraat)
Daan Limburg
Apeldoorn(Jean Monnetpark) , Baarn(Javalaan) , Utrecht(Maliebaan) , Utrecht(Nieuwegracht) , Zeist(Utrechtseweg) , Leusden(Kerkweg)

 
 
 
     
 
Beste Dreamjob,
Ik ben geinteresseerd in
Ik ben bel mij op
of email naar
groeten,

uit
 
     
     
 
Vind uw coach
Er is altijd een Dreamjob coach die bij u past. Vind een coach bij u in de buurt.

Vind een coach die bij u past
Overzicht alle coaches