Direct contact?
Bel 010 42 39 0 39
Contactformulier
Vestigingen
Bel mij terug

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

 
 
 
 
Voor P&O/HR
 

Met Outplacement Next Generation helpen we circa 85% van onze cliënten binnen maximaal 1 jaar aan een nieuwe passende baan.

Werknemers zichzelf laten ontwikkelen tot succesvolle managers binnen uw bedrijf. Of uw managementteam sterker laten functioneren!

Werken met de talenten van medewerkers, medewerkers bewust maken van hun 'kunnen'.

Ik wil checken of mijn werknemers wel op de juiste plek zitten. Of een medewerker vraagt zich af of hij wel de juiste loopbaankeuze heeft gemaakt.

 

Voor ondernemende werknemers die na hun ontslag een eigen bedrijf willen beginnen.

Carrière APK®

De even onmisbare als verhelderende carrière check

De Carrière APK ® is een uiterst verhelderende en noodzakelijke scan voor uw HR beleid. U krijgt een kwantitatief meetbaar beeld of de carrières van uw werknemers nog op het juiste spoor zitten. Hoe dicht zit hun huidige werk bij de droombaan? Wat is daaraan te doen? En hoe u hem of haar daarbij kunt ondersteunen.

De regelmatige inspectiebeurt

In Nederland zit 70% van de werknemers niet op z’n plek. Met disfunctioneren, ziekteverzuim en slechte werksfeer als gevolg. Herkenbaar? Laat uw werknemers dan regelmatig de Carrière APK ® doorlopen. Een kort en krachtig traject met een helder ‘inspectierapport’ als eindresultaat. Daarmee krijgt u samen met uw werknemers carrières, teams en HR doelstellingen weer op koers.

Het eerste loopbaancoaching product met een duidelijk kwantitatief resultaat

Dreamjob heeft een heel eigen kijk op coaching. Wij geloven in de droombaan. Iedereen heeft zijn eigen droombaan. En kan die bereiken. New Coaching noemen we onze aanpak. De Carrière APK ® meet exact of uw werknemers onderweg zijn naar hun droombaan of juist helemaal niet. Het verschil tussen de Carrière APK ® en andere loopbaan coaching:

  1. Niet alleen een beschrijvend, kwalitatief advies maar ook een meetbaar, kwantitatief eindresultaat. Dat maakt loopbaancoaching helder!
  2. Een scherp beeld van de carrière. Voor u en uw werknemer. Dat maakt stappen zetten veel makkelijker.
  3. Geen vage afsluiting in woorden, maar een concreet rapport met een duidelijk advies. Uiteraard toegesneden op uw bedrijf, uw werknemer en desgewenst uw branche

Hoe zet ik de Carrière APK ® in?

De Carrière APK ® omvat gemiddeld 4 tot 8 sessies, afhankelijk van het vermogen tot zelfinzicht en - reflectie van de kandidaat. U zet de Carrière APK ® als volgt in.

Stap 1: Een gesprek met een coach, of accountmanager van Dreamjob

U belt ons, of vult het in. De Frontoffice neemt binnen 24 uur (werkdagen) contact op. Zij kunnen aan de hand van uw situatie u in contact brengen met een coach, of met een accountmanager van Dreamjob.

  1. Wanneer komt u in contact met een coach?
  2. Wanneer komt u in contact met een accountmanager?

Stap 2: Doel van het traject samenstellen

Individuele coaching

De beoogde coach heeft een individueel gesprek met uw werknemer. En vaak ook een driehoeksgesprek waarbij u aanschuift. Vervolgens ontvangt u ons maatwerkplan over beoogde doelen en de daarvoor benodigde gesprekken en investering. Is er akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Projectcoaching

De accountmanager stelt een projectplan op aan de hand waarvan een team van Dreamjob-coaches de trajecten opstart. Uw werknemers kunnen hun eigen coach kiezen aan de hand van bijvoorbeeld:

  1. Een kick-off sessie waarin coaches en werknemers persoonlijk kennis maken
  2. Schriftelijke documentatie
  3. Uw intranet
  4. Via deze website

De Dreamjob coaches voeren individuele gesprekken met uw werknemers. Vervolgens ontvangt u ons maatwerkplan over beoogde doelen en de daarvoor benodigde gesprekken en investeringen.  Is er akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Stap 3: Het vergroten van het zelfinzicht

De basis van alles is goed zelfzicht. Waar staat uw werknemer? We gaan de diepte in met testen, gesprekken en opdrachten. Zeer belangrijk is dan om te onderzoeken waar de echte talenten en passies liggen!

Stap 4: Het profiel van uw droombaan bepalen

Een ‘droombaan ‘is verre van zweverig of idealistisch. We gaan concreet met uw werknemer op zoek. Naar de ideale combinatie van onder andere functie, leidinggevende en bedrijf.  Ook weer door middel van een aantal testen, gesprekken en opdrachten.

Stap 5: De Carrière APK ® meting doen en rapportage

Nu is het tijd voor een vergelijk tussen droombaan en huidige baan. Ofwel: hebben we een match of niet? Ook geven we advies over wat concreet nodig is om de carrière weer op koers te krijgen. Of te houden. Of juist een andere koers te gaan kiezen.

De Carrière APK ® is een momentopname, net als de APK voor uw auto. Het is dan ook nuttig om deze periodieke keuring elke 2 a 3 jaar in te zetten. Zo houdt u vinger aan de pols en blijven uw werknemers en uw bedrijf vitaal.

Ik wil graag de Carrière APK ® voor mijn medewerkers. Neem snel contact met mij op.


SUCCESVERHALEN Carrière APK®
Jeroen: Onderwijzer


Referenties
Onderwijs
ROC Mondriaan Stichting BOOR - Prosco
Informatie en Communicatie

Coaches
Ghislaine Keyzer
Den Haag(Bezuidenhoutseweg) , Rotterdam(Wijnhaven) , Den Haag(Raamweg)
Lia Vries
Alkmaar(Bierkade) , Amsterdam(Timorplein)
Monika Rietveld
Den Haag(Bezuidenhoutseweg) , Leiden(Kanaalpark) , Rotterdam(Wijnhaven) , Voorschoten(Zwaluwweg) , Spijkenisse(Vlinderveen) , Den Haag(Raamweg)
Tini van de Wetering
Rotterdam(Charloisse Kerksingel) , Rotterdam(Wijnhaven) , Spijkenisse(Vlinderveen) , Dordrecht(Nieuwe Haven)
Willem Plandsoen
Den Haag(Bezuidenhoutseweg) , Rotterdam(Wijnhaven)

 
 
 
     
 
Beste Dreamjob,
Ik ben geinteresseerd in
Ik ben bel mij op
of email naar
groeten,

uit
 
     
     
 
Vind uw coach
Er is altijd een Dreamjob coach die bij u past. Vind een coach bij u in de buurt.

Vind een coach die bij u past
Overzicht alle coaches