Direct contact?
Bel 010 42 39 0 39
Contactformulier
Vestigingen
Bel mij terug

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

 
 
 
 
Voor P&O/HR
 

Met Outplacement Next Generation helpen we circa 85% van onze cliënten binnen maximaal 1 jaar aan een nieuwe passende baan.

Werknemers zichzelf laten ontwikkelen tot succesvolle managers binnen uw bedrijf. Of uw managementteam sterker laten functioneren!

Werken met de talenten van medewerkers, medewerkers bewust maken van hun 'kunnen'.

Ik wil checken of mijn werknemers wel op de juiste plek zitten. Of een medewerker vraagt zich af of hij wel de juiste loopbaankeuze heeft gemaakt.

 

Voor ondernemende werknemers die na hun ontslag een eigen bedrijf willen beginnen.

Loopbaan Versneller

medewerkers (Weer) laten Groeien in uw baan

De Loopbaan Versneller is ontwikkeld voor medewerkers om hun carrière weer in beweging te zetten en om hogerop te komen. Ideaal voor mensen die al langere tijd op het zelfde niveau of functie zitten. Stilstand is achteruitgang, en dat geldt ook voor hun carrière en voor hun motivatie en prestaties! Wij helpen ze weer te groeien en dus om weer te bloeien. De Loopbaan Versneller is een onderdeel van Loopbaancoaching Next Generation.

De carrière weer in beweging krijgen is noodzaak

Medewerkers die lang op dezelfde plek zitten? Of werknemers met de vraag hoe ze zich verder kunnen ontwikkelen om hogerop willen komen? Missen ze sprankeling van verandering in hun baan? Tijd voor een volgende stap? De Dreamjob’s Loopbaan Versneller is een goed begin. Kies voor een uniek coachingsproduct met een maatwerk invulling gebaseerd op onze  filosofie. Uitgevoerd door coaches die allen een carrière op niveau hebben gehad. 

Een eigentijdse aanpak

Dreamjob heeft een heel eigen en vooral eigentijdse kijk op coaching. Het verschil tussen de Loopbaan Versneller bij Dreamjob en ‘gewone’ loopbaancoaching:

 1. Niet een algemeen standaard coachingstraject, maar een uniek proces specifiek gericht op het vinden van de antwoorden op de vraag: hoe zij hun carrière weer in beweging krijgen.
 2. Geen samenwerking met een ‘algemene’ coach maar met een coach die kennis heeft van hun functie en branche.
 3. Niet alleen coaching, maar altijd ook een link naar , de kern van succes in iedere carrière.

Hoe werkt de Loopbaan Versneller in de praktijk?

De Loopbaan Versneller is een onderdeel van Loopbaan Coaching Next Generation. De eerste sessie is daarom altijd een uitgebreide gesprek met u om de situatie helder te krijgen. Afhankelijk van de situatie, kan het gesprek direct een driehoeksgesprek zijn.

Stap 1: Een gesprek met een coach, of accountmanager van Dreamjob

U belt ons, of vult het contactformulier in. De Frontoffice neemt binnen 24 uur (werkdagen) contact op. Zij kunnen aan de hand van uw situatie u in contact brengen met een coach, of met een accountmanager van Dreamjob.

 1. Wanneer komt u in contact met een coach?
 2. Wanneer komt u in contact met een accountmanager?

Stap 2: Doel van het traject samenstellen

Individuele coaching

De beoogde coach heeft een individueel gesprek met uw werknemer. En vaak ook een driehoeksgesprek waarbij u aanschuift. Vervolgens ontvangt u ons maatwerkplan over beoogde doelen en de daarvoor benodigde gesprekken en investering. Is er akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Projectcoaching

De accountmanager stelt een projectplan op aan de hand waarvan een team van Dreamjob-coaches de trajecten opstart. Uw werknemers kunnen hun eigen coach kiezen aan de hand van bijvoorbeeld:

 1. Een kick-off sessie waarin coaches en werknemers persoonlijk kennis maken
 2. Schriftelijke documentatie
 3. Uw intranet
 4. Via deze website

De Dreamjob coaches voeren individuele gesprekken met uw werknemers. Vervolgens ontvangt u ons maatwerkplan over beoogde doelen en de daarvoor benodigde gesprekken en investeringen.  Is er akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Stap 3: Het Loopbaan Versneller traject zelf

 1. Inzicht
 2. Zelf inzicht verwerven
 3. Bepaling droombaan (light)
 4. Knelpunten definiëren
 5. Groei- en Bloeiplan

De basis van alles is goed zelfinzicht. We gaan kijken waar de medewerker staat en dit inzicht vergroten we door middel van testen, gesprekken en opdrachten. Uiteindelijk wordt bepaald hoe de ideale baan, zijn of haar droombaan eruit ziet en wat er nodig is om daar weer stappen naar toe te gaan maken. Als de knelpunten gedefinieerd zijn, dan kan het persoonlijk Groei & Bloeiplan worden opgesteld. Het traject levert daarom altijd een concreet plan hoe ze de volgende stap in hun carrière kunnen realiseren. Een traject beslaat normaal gesproken tussen de 6 en 8 sessies; het is dus beperkt en niet een open end traject.

Normaal gesproken wordt het traject gestart en geëindigd met een gesprek met u. U kuntindien nodig - meteen gaan helpen met acties om hun carrière weer in beweging te krijgen. De coach kan u hier prima bij adviseren.

De Loopbaan Versneller van Dreamjob spreekt mij aan. Daar wil ik meer van wetenNeem snel contact met me op.


SUCCESVERHALEN Loopbaan Versneller
Lucie: Apothekers assistente op zoek naar een nieuwe uitdaging


 
 
 
     
 
Beste Dreamjob,
Ik ben geinteresseerd in
Ik ben bel mij op
of email naar
groeten,

uit
 
     
     
 
Vind uw coach
Er is altijd een Dreamjob coach die bij u past. Vind een coach bij u in de buurt.

Vind een coach die bij u past
Overzicht alle coaches