Direct contact?
Bel 010 42 39 0 39
Contactformulier
Vestigingen
Bel mij terug

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

 
 
 
 
Voor mezelf
 

Meer verdieping in mijn werk en de manier waarop ik werk. Meer energie uit mijn werk halen!

Welke richting wil ik op? Ik wil een nieuwe uitdaging aan gaan, maar welke?

U wilt hogerop. Carrière maken. Uw mensen nog beter aansturen en motiveren. Kortom: u wilt uw managersvaardigheden (verder) ontwikkelen.

 

Met Outplacement Next Generation helpen we circa 85% van onze cliënten binnen maximaal 1 jaar aan een nieuwe passende baan.

Mijn ondernemersdroom waarmaken. Of mijn onderneming (nog) succesvoller maken!

Ik heb toestemming van de arbeidsdeskundige van het UWV een bureau te benaderen.

Management APK

De verhelderende coachingscan voor managers en  leidinggevenden

De Management APK  is een korte scan die u leert uw leidinggevende capaciteiten verder te ontwikkelen. En welke randvoorwaarden u daarvoor nodig heeft. In 3 à 4 sessies kijkt u samen met een ervaren Management Coach naar uw carrière. Bent u ‘on track’ of toch niet helemaal? Het resultaat: Een concreet APK adviesrapport over het vervolg van uw managerscarrière, met uw ‘authentieke’ persoon als uitgangspunt.

Een terugkerende inspectie van uw leiderscapaciteiten

Lang niet alle managers zitten op de goede plek. Soms worden uw capaciteiten verkeerd aangewend. Of beschikt u niet helemaal over de voor de job vereiste kwaliteiten. Uw vraag is dan wellicht: Pas ik wel bij deze organisatie? Is mijn stijl als leider wel de juiste? En ben ik nog wel mezelf als ik de rol speel die van mij wordt verwacht?

In de Management APK gaat u samen met uw coach op zoek naar antwoorden op uw vragen. Na afloop heeft u weer een helder beeld van uw authentieke zelf, rol en stijl. En weet u precies wat nodig is om weer op koers te komen of te blijven.

meetbare resultaten

De Management APK gaat uit van onze New Coaching filosofie. Tijden veranderen razendsnel en maken nieuwe methoden en technieken in coaching noodzakelijk.  Het verschil tussen de Management APK en een regulier coachingstraject:

  1. U verwerft niet alleen ‘beschrijvende’ uitkomsten maar ook een meetbaar (kwantitatief) beeld over uw (authentieke) manier van leiding geven.
  2. U krijgt een scherp inzicht in uw carrière als manager, daarin bijgestaan door een ervaren coach, die veel leidinggevende ervaring heeft.
  3. U ontvangt een helder, concreet adviesrapport over uw loopbaan. Natuurlijk toegesneden op uw persoon en uw branche.

Hoe werkt de Management APK in de praktijk?

De Management APK is een coachingsscan volgens een vast omleidende structuur. Gemiddeld neemt een Management APK 3 tot 4 sessies in beslag, afhankelijk van het vermogen tot zelfinzicht van de kandidaat.

Net zoals bij de ‘gewone’ auto APK worden ook tal van zaken geïnspecteerd tijdens de Management APK:

  • De stijl van de leider. Wat voor manager wilt u zijn. Resultaatgericht of graag een people–manager?
  • De persoonlijk missie. Wat is uw drive en waarom?
  • De flow, waarbij zaken als talenten, waarden, passies aanbod komen.

Soms maakt ook een persoonlijkheidstest deel uit van deze APK. De Management APK wordt altijd gedaan door opgeleide, gecertificeerde coaches.

Stap 1: Coach kiezen en doelen vast stellen voor de management APK

   

U belt ons, of vult het contactformulier in. Wij nemen binnen 24 uur contact op, en koppelen u aan een coach.

  • Waar let ik op bij de keuze van een coach?
  • Ontmoet onze coaches

    Samen met uw coach (en waarschijnlijk uw leidinggevende/werkgever) bepaalt u het doel van het traject. Vervolgens stellen we vast wat u nodig heeft  om uw doelen te realiseren. En natuurlijk hoeveel coachingsgesprekken nodig zijn (meestal tussen de 4 en 6). Uw coach stelt vervolgens een maatwerk plan op. Pas na uw goedkeuring leggen we plan voor aan uw leidinggevende/werkgever. Is er akkoord? Dan kunt u direct aan de slag met uw Management APK!

Stap 2: aan de slag!

De Management APK is zoals elke ‘scan’ een momentopname met concrete adviezen om dichter bij uw Droombaan te komen. Daarbij is het vergroten van zelfkennis de ‘rode draad’.  Het is een goed idee om over 2 à 3 jaar nog eens een periodieke keuring te ondergaan.

Stap 3: Het eindrapport

De Management APK eindigt altijd met een gedegen eindrapportage. Hierin vindt u tal van nuttige adviezen om verder te kunnen groeien als manager. Daarbij mag u van uw coach een  eerlijk en soms confronterend advies verwachten. Maar wel altijd met uw loopbaan en uw wensen als uitgangspunt!

Start vandaag nog met uw Management APK

Ik neem mijn loopbaan serieus. Daarom wil ik meer weten over de Management APK. Neem snel contact met mij op.


 
 
 
     
 
Vind uw coach
Er is altijd een Dreamjob coach die bij u past. Vind een coach bij u in de buurt.

Vind een coach die bij u past
Overzicht alle coaches
 
     
     
 
Beste Dreamjob,
Ik ben geinteresseerd in
Ik ben bel mij op
of email naar
groeten,

uit