Direct contact?
Bel 010 42 39 0 39
CONTACTFORMULIER
VESTIGINGEN
Bel mij terug

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

 
 
 
 
Voor mezelf
 

Meer verdieping in mijn werk en de manier waarop ik werk. Meer energie uit mijn werk halen!

Welke richting wil ik op? Ik wil een nieuwe uitdaging aan gaan, maar welke?

U wilt hogerop. Carrière maken. Uw mensen nog beter aansturen en motiveren. Kortom: u wilt uw managersvaardigheden (verder) ontwikkelen.

Met Outplacement Next Generation helpen we circa 85% van onze cliënten binnen maximaal 1 jaar aan een nieuwe passende baan.

Mijn ondernemersdroom waarmaken. Of mijn onderneming (nog) succesvoller maken!

 

Ik heb toestemming van de arbeidsdeskundige van het UWV een bureau te benaderen.

Ik wil voor mezelf beginnen

Een eigen bedrijf beginnen is een grote stap. Maar een sprong in het duister hoeft ‘t niet te zijn. Want ondernemen kunt u (deels) leren en risico’s kunt u beperken. Kansen? Die kunt u leren pakken. Kennis? Die kunt u versneld opdoen. Veel heeft te maken met uw eigen inzet en inzicht!

Ondernemers voor Ondernemers is een programma dat u begeleidt bij precies die zaken. Samen op weg naar zelfstandig ondernemerschap. Onze coaches zijn behalve coach ook ondernemer. En kunnen u dus heel persoonlijk maar ook heel praktisch helpen bij het ondernemen. Deze combinatie van coaching en ondernemersadvies is uniek in Nederland!


Ondernemers voor Ondernemers

Volg uw droom van het ondernemerschap. Profiteer van het moment.

Misschien is nu het moment aangebroken om de droom van een eigen bedrijf waar te maken. Alleen bij Dreamjob: Outplacement start eigen bedrijf. Vijftien ervaren Ondernemers Coaches staan voor u klaar. Kennen de klappen van de zweep. En kunnen u coachen naar succes. Voor uzelf beginnen kan nauwelijks beter.

Tijdens het coachingstraject worden namelijk ook uw ondernemerskwaliteiten uitgebreid tegen het licht gehouden. U krijg inzicht in uw sterke en minder goede kanten. Dat zijn waardevolle inzichten, die het succes van uw onderneming kunnen gaan bepalen.

 
 
 
     
 
Vind uw coach
Er is altijd een Dreamjob coach die bij u past. Vind een coach bij u in de buurt.

Vind een coach die bij u past
Overzicht alle coaches
 
     
     
 
Beste Dreamjob,
Ik ben geinteresseerd in
Ik ben bel mij op
of email naar
groeten,

uit