Direct contact?
Bel 010 42 39 0 39
Contactformulier
Vestigingen
Bel mij terug

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

 
 
 
 
Voor mezelf
 

Meer verdieping in mijn werk en de manier waarop ik werk. Meer energie uit mijn werk halen!

Welke richting wil ik op? Ik wil een nieuwe uitdaging aan gaan, maar welke?

U wilt hogerop. Carrière maken. Uw mensen nog beter aansturen en motiveren. Kortom: u wilt uw managersvaardigheden (verder) ontwikkelen.

Met Outplacement Next Generation helpen we circa 85% van onze cliënten binnen maximaal 1 jaar aan een nieuwe passende baan.

Mijn ondernemersdroom waarmaken. Of mijn onderneming (nog) succesvoller maken!

 

Ik heb toestemming van de arbeidsdeskundige van het UWV een bureau te benaderen.

Ondernemers voor Ondernemers

Volg uw droom van het ondernemerschap!

Een succesvol coachingstraject met ruim 1500 opgestarte bedrijven
Reorganisatie bij uw werkgever? Gaat u weg met een outplacement regeling? En altijd al het ondernemerschap in uw hoofd gehad? Pak dan nu uw kans. Meld u aan voor het zogenaamde ‘Ondernemers voor Ondernemers’ outplacementtraject. Onder professionele begeleiding uw eigen bedrijf starten. Krijg een jaar lang advies van een ervaren Ondernemer Coach. Die zelf het klappen van de zweep kent vanuit eigen ondernemerservaring. Ruim 1500 opgestarte bedrijven gingen u voor!

Voor uw ondernemerswensen hebben wij de juiste Ondernemer Coach

‘Ondernemers voor Ondernemers’ is een zusterorganisatie van Dreamjob en heeft ruim 15 Ondernemers Coaches. Zij kijken kritisch naar uw ondernemersidee, en tegelijkertijd naar de mens achter de ondernemer. Van twee markten thuis dus. Al onze coaches hebben onze in eigen huis ontwikkelde Ondernemer Coach Academy gevolgd. Dat betekent gedegen kwaliteit volgens een bewezen methodiek.

Uw  voordelen van Outplacement start Eigen bedrijf

  1. Alles in één traject. Niet alleen de harde kanten (marketing, financiën etc) maar coachingscombinatie van de 2 P’s: Persoonlijk (u als ondernemer) en Plan. Wij helpen u in uw ontwikkeling.
  2. Bewezen aanpak. Geen nieuw concept, maar een aanpak die al bijna 10 jaar draait. Profiteer van de ervaring en het netwerk van 1500  bedrijven die u voorgingen!
  3. Coaching door echte ondernemers. Professionele begeleiding door een ervaren Ondernemer coach die z’n sporen heeft verdiend als entrepreneur. Geen theoreticus in loondienst, maar een door de wol geverfde praktijkman of -vrouw begeleid dit outplacementtraject.

Een eigen bedrijf starten doet u stapsgewijs

Het outplacement naar start eigen bedrijf traject kent een modulaire aanpak. Dus geen traject met één bedrag maar duidelijke opsplitsing van activiteiten en kosten. Onze aanpak is transparant en kent de volgende 6 hoofdmodules:

Module 1: Ondernemersintake

Stort u nooit zo maar in het ondernemersavontuur. Gun jezelf eerst een eerlijke blik op uw ondernemerskwaliteiten en valkuilen. Even belangrijk is het maken van een inschatting van de marktkansen- en mogelijkheden. De Ondernemersintake is een snel en krachtig  instrument, dat eigenlijk onmisbaar is voor een goede start van uw traject. In de Ondernemersintake bepaalt u samen met uw beoogde Ondernemer Coach hoe uw traject er uit gaat zien. Welke modules en submodules heeft u nodig? Uiteraard afhankelijk van uw budget. Let op: Als wij denken dat u niet succesvol gaat worden, zullen we dat ook zeggen. We winden er geen doekjes om: Het ondernemerschap is immers niet voor iedereen.

Module 2: Ondernemers Assessment Periode (OAP)

De OAP kunt u eigenlijk beschouwen als een ‘snelkookpan’ om uzelf op de proef te stellen als ondernemer. Door uzelf te beproeven kunt u veel leren over uzelf, uw markt en de (financiële) mogelijkheden. U bouwt in korte tijd zeer veel kennis en ervaring op! Een ideaal instrument als u eerst even goed de diepte in wilt gaan. Het geeft ook zelf vertrouwen als u daarna met het businessplan aan de slag gaat.

Module 3: Oriëntatiefase

Genoeg gebroed. Voor het maken van een goed business plan is belangrijk door erop uit te gaan. Alles wat u al in uw hoofd had, gaat u handen en voeten geven. Elke week voert u een uitdagende en leuke opdracht uit. Dat leidt tot een nieuw onderdeel van uw ondernemingsplan. De coach zet u op de rit, stuurt bij, verwijst u door in zijn of haar netwerk. Zo groeit u van week tot week. Het resultaat? Een fantastisch businessplan. Maar vooral een enorme sprong in uw vertrouwen,  kennis en ondernemersvaardigheden. Wij geloven dus niet in eerst een business plan schrijven. En er dan op uit gaan. Bij ons gaat u tijdens het schrijven al met potentiële klanten in gesprek en verwerkt deze ervaringen in uw plan.

Module 4: Uitvoeringsfase

Van deze fase gaat het echte ondernemersbloed kloppen: niet meer denken maar doen! Aan de slag dus met oprichten van het bedrijf. Het aanvragen van een lening. Voor het opbouwen van de ‘toko’ zijn allerlei praktische zaken noodzakelijk. U heeft uw handen meer dan vol. Omdat uw coach zelf ondernemer is, werkt u zeer doelgericht, vermijdt u valkuilen en maakt u de best mogelijke start!

Module 5: Begeleiding na de start

Het openingsfeest is voorbij. Nu begint het pas echt.  U loopt tegen zaken aan die u niet had voorzien. De omzet gaat veel harder of langzamer dan verwacht, u weet even niet om te gaan met een lastige leverancier, etc. In deze fase vindt u wederom het juiste advies van uw coach. Alle begin is moeilijk. Samen met uw Ondernemers Coach vindt u de oplossingen voor de onverwachte problemen. Leert u in de harde praktijk de klappen van de zweep. Daar heeft u de rest van uw ‘ondernemersleven’ plezier van.

Meldt u vandaag nog aan bij Ondernemers voor Ondernemers.

Ik wil meer weten over Outplacement Start Eigen bedrijf.

Meer informatie en de profielen van al onze Ondernemer Coaches op


SUCCESVERHALEN Ondernemers voor Ondernemers
Frans:

Ferry: Accountmanager bij een financiële instelling

Ron: Leidinggevende bij een financiële instelling

Edmond: Manager


Referenties
Financiële dienstverlening

Coaches
Alex Janssen
Almelo(Twentelaan) , Apeldoorn(Ommeland) , Deventer(Singel) , Enschede(Auke Vleerstraat) , Hengelo(Demmersweg) , Oldenzaal(Eektestraat) , Rijssen(Huttenwal)
Johan Eekma
Den Haag(Bezuidenhoutseweg) , Rotterdam(Wijnhaven) , Utrecht(Nieuwegracht)
Miranda Bensing
Amersfoort(Nijverheidsweg Noord)
Pieter Heddema
Katwijk aan Zee(Buitensluisstraat)
Rob Janzen
Amsterdam(Kromme Waal) , Den Haag(Bezuidenhoutseweg) , Haarlem(Leidsevaart)

 
 
 
     
 
Vind uw coach
Er is altijd een Dreamjob coach die bij u past. Vind een coach bij u in de buurt.

Vind een coach die bij u past
Overzicht alle coaches
 
     
     
 
Beste Dreamjob,
Ik ben geinteresseerd in
Ik ben bel mij op
of email naar
groeten,

uit