Direct contact?
Bel 010 42 39 0 39
CONTACTFORMULIER
VESTIGINGEN
Bel mij terug

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

 
 
 
 
Voor mezelf
 

Meer verdieping in mijn werk en de manier waarop ik werk. Meer energie uit mijn werk halen!

Welke richting wil ik op? Ik wil een nieuwe uitdaging aan gaan, maar welke?

U wilt hogerop. Carrière maken. Uw mensen nog beter aansturen en motiveren. Kortom: u wilt uw managersvaardigheden (verder) ontwikkelen.

Met Outplacement Next Generation helpen we circa 85% van onze cliënten binnen maximaal 1 jaar aan een nieuwe passende baan.

 

Mijn ondernemersdroom waarmaken. Of mijn onderneming (nog) succesvoller maken!

Ik heb toestemming van de arbeidsdeskundige van het UWV een bureau te benaderen.

Ik wil/moet weg

Dreamjob kent de weg naar uw nieuwe droombaan

Ontslag? Reorganisatie? Faillissement? Kortom, u moet weg.

Een heftige periode in uw loopbaan. Waarbij u graag zelf het stuur in handen wilt nemen. Zo veel mogelijk in ieder geval! Maak dan snel kennis met Dreamjob. Een eigentijds coaching bureau met veel verstand van outplacement. Wij hebben in eigen beheer een moderne outplacement aanpak ontwikkeld: Outplacement Next Generation. Met deze aanpak helpen we circa 85% van onze cliënten binnen maximaal 1 jaar aan een nieuwe passende baan.


Outplacement Next Generation

Snel en succesvol de noodzakelijke stappen zetten richting uw nieuwe baan. Traditioneel outplacement aangevuld met eigentijdse middelen en inzichten. Om snel, plezierig en zorgvuldig uw ‘droombaan’ te vinden.


Outplacement start eigen bedrijf

Reorganisatie? U loopt vast in uw baan? Misschien is nu het moment aangebroken. Start uw eigen bedrijf . Vijftien ervaren Ondernemerscoaches staan voor u klaar. Zij kennen het klappen van de zweep. En zetten hun eigen ervaringen, inzichten en netwerken in voor uw succes. Voor uzelf beginnen kan nauwelijks beter!

U bent zelf het belangrijkste ‘gereedschap’ van uw onderneming. Essentieel dus om tijdens het traject uitgebreid uw ondernemerskwaliteiten tegen het licht te houden. U krijg beter inzicht in uw sterke en minder goede kwaliteiten. Daarmee wordt u nog effectiever en krijgt u meer zelfvertrouwen. Zo krijgt u de best mogelijke start van uw eigen bedrijf !


Video-CV

Speel de hoofdrol in uw eigen sollicitatie. Maak een 60 seconden durende video CV. Uw persoonlijke clip om uzelf in de schijnwerpers te plaatsen. Twee op de drie kandidaten worden snel daarna uitgenodigd voor een gesprek. Ster allures lonen!


Digital Self Marketing

Wilt u op een slimme manier online werkgevers bereiken? Op zoek naar een update over de huidige online en digitale arbeidsmarkt? Lees dan vooral verder.


Online Jobhunting

Een passende baan vinden in de huidige arbeidsmarkt valt niet mee. Dan helpt een  professionele jobhunter aan uw zijde! U maakt gebruik van een geavanceerd vacature-zoeksysteem en krijgt daarbij ondersteuning van een professionele jobhunter.


Jobhunting

Nog meer persoonlijke ondersteuning en zoekkracht? Een professional stelt samen met u een passend en wervend profiel op en gaat vervolgens voor u op zoek. Daarbij gaat het niet om het verzamelen van zo veel mogelijk, min of meer passende, vacatures. Maar om die vacatures (soms maar 1 of 2!) die exact passen bij uw toekomst. Succes verzekerd!


Netwerken vanuit uw kracht!

Netwerken is de manier om die nieuwe passende baan te vinden. De vraag is alleen: hoe? Netwerken is veel meer dan visitekaartjes uitdelen op een borrel. Dreamjob staat voor optimaal benutten van uw eigen, persoonlijke ik. Pas dan komt uw kracht vrij en gaat netwerken voor u werken!

 
 
 
     
 
Vind uw coach
Er is altijd een Dreamjob coach die bij u past. Vind een coach bij u in de buurt.

Vind een coach die bij u past
Overzicht alle coaches
 
     
     
 
Beste Dreamjob,
Ik ben geinteresseerd in
Ik ben bel mij op
of email naar
groeten,

uit