Direct contact?
Bel 010 42 39 0 39
Contactformulier
Vestigingen
Bel mij terug

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

 
 
 
 
Voor mezelf
 

Meer verdieping in mijn werk en de manier waarop ik werk. Meer energie uit mijn werk halen!

Welke richting wil ik op? Ik wil een nieuwe uitdaging aan gaan, maar welke?

U wilt hogerop. Carrière maken. Uw mensen nog beter aansturen en motiveren. Kortom: u wilt uw managersvaardigheden (verder) ontwikkelen.

Met Outplacement Next Generation helpen we circa 85% van onze cliënten binnen maximaal 1 jaar aan een nieuwe passende baan.

 

Mijn ondernemersdroom waarmaken. Of mijn onderneming (nog) succesvoller maken!

Ik heb toestemming van de arbeidsdeskundige van het UWV een bureau te benaderen.

Outplacement start eigen bedrijf

Volg uw droom van het ondernemerschap!

Een succesvol coachingstraject met ruim 1500 opgestarte bedrijven
Reorganisatie bij uw werkgever? Gaat u weg met een outplacement regeling? En altijd al het ondernemerschap in uw hoofd gehad? Pak dan nu uw kans. Meld u aan voor het zogenaamde ‘Ondernemers voor Ondernemers’ outplacementtraject. Onder professionele begeleiding uw eigen bedrijf starten. Krijg een jaar lang advies van een ervaren Ondernemer Coach. Die zelf het klappen van de zweep kent vanuit eigen ondernemerservaring. Ruim 1500 opgestarte bedrijven gingen u voor!

Voor uw ondernemerswensen hebben wij de juiste Ondernemer Coach

‘Ondernemers voor Ondernemers’ is een zusterorganisatie van Dreamjob en heeft ruim 15 Ondernemers Coaches. Zij kijken kritisch naar uw ondernemersidee, en tegelijkertijd naar de mens achter de ondernemer. Van twee markten thuis dus. Al onze coaches hebben onze in eigen huis ontwikkelde Ondernemer Coach Academy gevolgd. Dat betekent gedegen kwaliteit volgens een bewezen methodiek.

Uw  voordelen van Outplacement start Eigen bedrijf

  1. Alles in één traject. Niet alleen de ‘harde’ kanten (marketing, financiën etc) maar ook gerichte coaching van uw effectiviteit, kennis en keuzes. Wij helpen u in uw ontwikkeling
  2. Bewezen aanpak. Geen nieuw concept, maar een bewezen aanpak die al ruim 1500 gestarte bedrijven heft opgeleverd!
  3. Coaching door echte ondernemers. Professionele begeleiding door een ervaren coach en ondernemer. Geen theoreticus in loondienst, maar een door de wol geverfde praktijkman of –vrouw.

eigen bedrijf starten? stapsgewijs!

Wij staan voor een maatwerk modulaire aanpak. Dat betekent een duidelijke en transparante offerte met een opsplitsing van activiteiten, kosten en doorlooptijd.

De volgende modules kunnen onderdeel zijn van uw outplacement traject.

Module 1: Ondernemersintake

Stort u nooit zo maar in het ondernemersavontuur. Werp een eerlijke blik op uw ondernemerskwaliteiten en -valkuilen. Ook belangrijk: uw marktkansen- en mogelijkheden inschatten. Precies deze zaken pakt u op tijdens de ondernemersintake. Smaakt het resultaat van de intake naar meer? Dan geeft uw beoogde ondernemerscoach een eerlijk advies. Over hoe het traject er verder uit gaat zien. Wederom afhankelijk van uw adviesbehoefte, budget en beschikbare tijd. En als een baan in loondienst meer passend is voor u, of u heeft toch niet het juiste idee, zullen we dit ook hier al aan u teruggeven. Dat is wel zo eerlijk.

Module 2: Inspiratiefase

Dit is eigenlijk een loopbaan module. Hierin wordt de afweging onderzocht tussen een vaste baan of het starten van een eigen bedrijf. Als u hier nog niet uit bent, dan is het verstandig deze module toevoegen aan uw traject! Ook nuttig als u wel een ondernemer bent maar nog niet het juiste idee hebt.  U kunt samen met uw Ondernemer Coach op zoek gaan naar uw gouden markt idee, dat wel gaat werken.

Module 3: Ondernemers Assessment Periode (OAP)

U stapt in deze  module in een ‘snelkookpan’ van zo’n 6 weken  om uzelf op de proef te stellen als ondernemer. Zo kunt u veel leren over uzelf, uw markt en de (financiële) mogelijkheden. U bouwt in korte tijd zeer veel kennis en ervaring op! Een ideale module als u eerst even goed de diepte in wilt, alvorens met een businessplan, marketing en financiën aan de slag te gaan.

Module 4: Oriëntatiefase

Aan de slag! Tijd om alles wat u al in uw hoofd had ‘handen en voeten’ te gaan geven. Elke week voert u een uitdagende, leerzame en leuke opdracht uit. Waarmee u een nieuw onderdeel van uw ondernemingsplan realiseert. De Ondernemer Coach zet u op de rit, stuurt bij en verwijst u door in zijn of haar netwerk. Zo groeit u van week tot week. Het resultaat? Een fantastisch businessplan. Maar vooral een enorme sprong in uw vertrouwen, kennis en ondernemersvaardigheden.

Module 5: Uitvoeringsfase

Niet meer denken, maar doen! Aan de slag dus met oprichten van het bedrijf. En het aanvragen van een lening en, het binnenhalen van klanten. U heeft uw handen vol aan allerlei praktische zaken. Omdat uw coach zelf ondernemer is, werkt u zeer doelgericht, vermijdt u valkuilen en maakt u de best mogelijke start!

Module 6: Begeleiding na de start

Nu begint het pas echt.  U loopt tegen zaken aan die u niet had voorzien. De omzet gaat veel harder of langzamer dan verwacht. Of u weet even niet om te gaan met een lastige leverancier. Alle begin is moeilijk. Samen met uw Ondernemer Coach vindt u oplossingen voor onverwachte problemen. En leert u in de harde praktijk de klappen van de zweep. Daar heeft u de rest van uw ‘ondernemersleven’ plezier van.

Meldt u vandaag nog aan bij Ondernemers voor Ondernemers.

Ik wil meer weten over Outplacement Start Eigen bedrijf. Neem snel contact met mij op.


SUCCESVERHALEN Outplacement start eigen bedrijf
Ferry: Accountmanager bij een financiële instelling

Ron: Leidinggevende bij een financiële instelling

Kathleen:

Patricia: Sportjournaliste


Referenties
ICT.
Oracle
Overheid
Gemeente Waalre
Cultuur

Coaches
Alex Janssen
Almelo(Twentelaan) , Apeldoorn(Ommeland) , Deventer(Singel) , Enschede(Auke Vleerstraat) , Hengelo(Demmersweg) , Oldenzaal(Eektestraat) , Rijssen(Huttenwal)
Johan Eekma
Den Haag(Bezuidenhoutseweg) , Rotterdam(Wijnhaven) , Utrecht(Nieuwegracht)
Miranda Bensing
Amersfoort(Nijverheidsweg Noord)
Pieter Heddema
Katwijk aan Zee(Buitensluisstraat)
Rob Janzen
Amsterdam(Kromme Waal) , Den Haag(Bezuidenhoutseweg) , Haarlem(Leidsevaart)

 
 
 
     
 
Vind uw coach
Er is altijd een Dreamjob coach die bij u past. Vind een coach bij u in de buurt.

Vind een coach die bij u past
Overzicht alle coaches
 
     
     
 
Beste Dreamjob,
Ik ben geinteresseerd in
Ik ben bel mij op
of email naar
groeten,

uit