Direct contact?
Bel 010 42 39 0 39
CONTACTFORMULIER
VESTIGINGEN
Bel mij terug

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

 
 
 
 
Voor mezelf
 

Meer verdieping in mijn werk en de manier waarop ik werk. Meer energie uit mijn werk halen!

Welke richting wil ik op? Ik wil een nieuwe uitdaging aan gaan, maar welke?

 

U wilt hogerop. Carrière maken. Uw mensen nog beter aansturen en motiveren. Kortom: u wilt uw managersvaardigheden (verder) ontwikkelen.

Met Outplacement Next Generation helpen we circa 85% van onze cliënten binnen maximaal 1 jaar aan een nieuwe passende baan.

Mijn ondernemersdroom waarmaken. Of mijn onderneming (nog) succesvoller maken!

Ik heb toestemming van de arbeidsdeskundige van het UWV een bureau te benaderen.

Loopbaan Versneller

Weer Groeien is (weer) bloeien in uw baan.

De Loopbaan Versneller is ontwikkeld om carrière te maken, om uw carrière weer in beweging te zetten en om hogerop te komen. Ideaal voor mensen die al langere tijd op het zelfde niveau of functie zitten. Stilstand is achteruit gang, en dat geldt ook voor uw carrière! Wij helpen u weer te groeien en dus om weer te bloeien. De Loopbaan Versneller is een onderdeel van Loopbaan Coaching Next Generation.

Uw carrière weer in beweging krijgen is noodzaak

Het gevoel dat uw carrière niet meer stroomt? Wilt u weten wat uw volgende stap zou moeten zijn om hogerop te komen? Mist u sprankeling van verandering in uw baan? Tijd voor een volgende stap? De Dreamjob’s Loopbaan Versneller is een goed begin. Kies voor een uniek coachingsproduct met een maatwerk invulling gebaseerd op onze New Coaching filosofie. Uitgevoerd door coaches die allen een carrière op niveau hebben gehad. De Loopbaan Versneller wordt meestal volledig betaald door uw werkgever.

Een eigentijdse aanpak

Dreamjob heeft een heel eigen en vooral eigentijdse kijk op coaching. Het verschil tussen de Loopbaan Versneller bij Dreamjob en ‘gewone’ loopbaancoaching:

  1. Niet een algemeen standaard coachingstraject, maar een uniek proces specifiek gericht op het vinden van de antwoorden op de vraag: hoe u uw carrière weer in beweging krijgt.
  2. U werkt niet met een ‘algemene’ coach maar met een coach die kennis heeft van uw functie en branche.
  3. Niet alleen coaching, maar altijd ook een link naar personal marketing, de kern van succes in iedere carrière.

Hoe werkt de Loopbaan Versneller in de praktijk?

De Loopbaan Versneller is een onderdeel van Loopbaancoaching Next Generation. De eerste sessie is daarom altijd een uitgebreide intake. Pas daarna bepaalt u in overleg met uw coach, welke specifiek onderdeel van Loopbaancoaching NG u ’t beste kunt volgen.

Stap 1: Een coach kiezen.

U belt ons, of vult het contactformulier in. Wij nemen binnen 24 uur contact op, en koppelen u aan een coach.

Stap 2: Doel van het traject samenstellen

Samen met uw coach (en waarschijnlijk uw leidinggevende/werkgever) bepaalt u het trajectdoel van het coaching traject. Daarna gaat de coach met u in gesprek. Een analyse wordt gemaakt van wat u nodig heeft om dit doel te realiseren en hoeveel gesprekken er nodig zijn (meestal 4 tot 8 gesprekken).

De coach stelt een maatwerk plan op. Na uw goedkeuring wordt dit plan voorgelegd aan uw leidinggevende/werkgever. Is er akkoord en is de factuur betaald, dan kunt u uw coaching traject bij Dreamjob starten.

Stap 3: Het Loopbaan Versneller traject zelf

  1. Inzicht
  2. Zelf inzicht verwerven
  3. Bepaling droombaan (light)
  4. Knelpunten definiëren
  5. Groei- en Bloeiplan

De basis van alles is goed zelfinzicht. We gaan kijken waar u staat en dit inzicht vergroten door middel van testen, gesprekken en opdrachten. Uiteindelijk gaat u bepalen hoe uw ideale baan, uw droombaan eruit ziet (als u dat niet meer weet) en wat er nodig is om daar weer stappen naar toe te gaan maken. Als de knelpunten gedefinieerd zijn, dan kan het persoonlijk Groei & Bloeiplan worden opgesteld. Het traject levert daarom altijd een concreet plan hoe u de volgende stap in uw carrière gaat realiseren. Een traject beslaat normaal gesproken tussen de 6 en 8 sessies; het is dus beperkt en niet een open end traject.

Normaal gesproken wordt het traject gestart en geëindigd met een gesprek met een leidinggevende. Uw werkgever betaalt immers de rekening en uw leidinggevende toont hiermee tevens zijn of haar betrokkenheid. Verder kan hij of zij u – indien nodig - meteen gaan helpen met acties om uw carrière weer in beweging te krijgen.

De Loopbaan Versneller van Dreamjob spreekt mij aan. Daar wil ik meer van weten. Neem snel contact met me op.


SUCCESVERHALEN Loopbaan Versneller
Lucie: Apothekers assistente op zoek naar een nieuwe uitdaging


 
 
 
     
 
Vind uw coach
Er is altijd een Dreamjob coach die bij u past. Vind een coach bij u in de buurt.

Vind een coach die bij u past
Overzicht alle coaches
 
     
     
 
Beste Dreamjob,
Ik ben geinteresseerd in
Ik ben bel mij op
of email naar
groeten,

uit