Direct contact?
Bel 010 42 39 0 39
Contactformulier
Vestigingen
Bel mij terug

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

 
 
 
 
ONZE VESTIGINGEN
Met coaches in het hele land is er altijd een vestiging bij u in de buurt. Overzicht alle vestigingen
ONZE COACHES
Passie, professionaliteit en resultaatgerichtheid. Drie kenmerken, waaraan u elke Dreamjob coach herkent. Overzicht alle coaches

MVO van Dreamjob

Eigenlijk vinden we het bij Dreamjob vreemd om een pagina te wijden aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Logischer vinden we het dat bedrijven die doen aan Maatschappelijk Onverantwoord Ondernemen (MOO) dat zouden moeten melden op hun website!

Het is tenslotte de normaalste zaak van de wereld om al je stappen in deze wereld te zetten met aandacht en bewustzijn voor onze omgeving, respect voor iedereen en een verantwoord en transparant financieel beleid. Voor Dreamjob betekent het dat we op elke manier rekening houden met onze ‘footprint’ op het gebied van energie, kantoorhuishouding en alle faciliteiten die ons en onze cliënten ter beschikking staan.

Speciaal vanuit onze coachingsgedachte besteden we veel aandacht aan de ‘P’  van people: onze medewerkers, toeleveranciers, coachees en opdrachtgevers. De mens staat altijd voorop! Of het dan gaat om een lekkere stoelmassage voor het personeel of het werken met mensen die een zekere achterstand hebben tot de arbeidsmarkt maakt dan niet uit. Het komt uit het hart en daar gaat het om!

Ook is het goed om van tijd tot tijd mensen en projecten te ondersteunen die dat even goed kunnen gebruiken. Moet dat altijd beleidsmatig bepaald worden?

Naar ons idee niet persé. We zijn allemaal mensen met eigen gevoel, achtergrond, netwerken en interesses. Regelmatig ondersteunen we dan ook iemand of een project wat naar ons idee verwoord waar het om gaat in het leven:

het volgen van je passies en het gebruiken van je talenten, vaardigheden en competenties voor je eigen groei èn voor de groei van je omgeving!

Dreamjob steunt Stichting Renuka Nepal

 
 
 
     
 
Beste Dreamjob,
Ik ben geinteresseerd in
Ik ben bel mij op
of email naar
groeten,

uit