Direct contact?
Bel 010 42 39 0 39
Contactformulier
Vestigingen
Bel mij terug

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

 
 
 
 
Dreamjob: Willem Plandsoen vertelt
Dreamjob is opgericht in 2000 door Willem Plandsoen. Hij vertelt u graag meer over het ontstaan. Hoe Dreamjob begon
ONZE VESTIGINGEN
Met coaches in het hele land is er altijd een vestiging bij u in de buurt. Overzicht alle vestigingen
ONZE COACHES
Passie, professionaliteit en resultaatgerichtheid. Drie kenmerken, waaraan u elke Dreamjob coach herkent. Overzicht alle coaches

New Coaching: de zeven zegeningen van Dreamjob

Alle producten en diensten van Dreamjob zijn gebaseerd op de New Coaching aanpak. Dat is een unieke werkwijze, die zeven kenmerken bevat en door alle Dreamjob coaches wordt toegepast. Daarmee onderscheidt Dreamjob zich van de traditionele coachingsbureaus.

1. Helder & Direct
Dreamjob spreekt de taal van deze tijd. Draait nooit om de zaken heen. Is gepassioneerd en herkenbaar aan een onverhulde drive.

2. Meetbare Resultaten
New Coaching is resultaten zoveel mogelijk ook kwantitatief in kaart brengen. Om zo duidelijk te maken dat Dreamjob ook focus heeft op het resultaat.

3. Permanente Kwaliteit
Kwaliteit op basis van autoriteit en ervaring is achterhaald. Een Dreamjob Coach is nooit uitgeleerd. Dreamjob meet wekelijks de kwaliteit van onze coaches. Zo is topkwaliteit gegarandeerd.

4. Passie & Bezieling
Je talenten ten volle inzetten, waardoor u iets bijzonders maakt van uw werk. Dat is de ware passie. Met bezieling inhoud geven aan uw job! De Dreamjob coach als aanstekelijk voorbeeld. Praten over passie is coaching. Passie voorleven is New Coaching.

5. Durf te Dromen met realisme
New Coaching betekent: Durf te dromen. Ga opzoek naar uw droombaan. Dat is beslist niet zweverig. Integendeel het is heel concreet opzoek gaan naar uw ‘plek’.

6. Persoonlijke Marketing & Sales
Alle coaching leidt tot meer zelfzicht en een groter zelfbewustzijn. Om daar optimaal van te profiteren is Persoonlijke Marketing en Sales een vast onderdeel van New Coaching.

7. Focus Moderne Technologie
New Coaching is eigentijds en maakt gebruik van eigentijdse zaken als internet, social media en ICT. Natuurlijk blijft het goede van de traditionele coaching behouden, maar wordt zo wel in een eigentijds jasje gestoken.

Wat is New Coaching?

 
 
 
     
 
Beste Dreamjob,
Ik ben geinteresseerd in
Ik ben bel mij op
of email naar
groeten,

uit