Direct contact?
Bel 010 42 39 0 39
Contactformulier
Vestigingen
Bel mij terug

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

 
 
 
 
Achtergrond
Adinda Bremer
Confronterend, uitproberend, ervaringsgericht. Ik dicht mensen de verantwoordelijkheid toe hun persoonlijke uniciteit serieus te nemen: Echt jezelf laten zien en inzetten, daarmee afstemmen op de situatie waarin je je bevindt met doelen in het oog die je van waarde vindt.

BRANCHE ERVARING
Financiële dienstverlening
Zakelijke dienstverlening
Groothandel
Levensmiddelen.
Industrie
Detailhandel
Onderwijs
Energie
Informatie en Communicatie
Maatschappelijke Dienstverlening

FUNCTIE ERVARING
Advies / Consultancy
Journalistiek / Media
Marketing / Communicatie / Sales
Training
Internationaal

WAAR COACH IK?

WELKE DIENSTEN LEVER IK?

Adinda Bremer

Loopbaancoach, management coach en coach persoonlijke effectiviteit in Amersfoort, utrecht & Zwolle

Ik help u graag bij:
Loopbaanbegeleiding, coaching, persoonlijke effectiviteit en outplacement.

 

Mijn achtergrond

Mijn meest in het oog springende werkervaring is mijn werk voor 'Insead internationale businesschool' in Frankrijk. Op die plek vinden ze dat iedere manager eerst zichzelf moet leren managen. Ik besteed aandacht aan persoonlijke groei als de missing link in effectieve samenwerking. Een wereld uitdaging omdat het gaat om persoonlijke inzichten die toepasbaar zijn van Libanon tot Argentinie. Een uitdaging voor mijn effectiviteit omdat diepgang steeds in no time toepasbaar moet zijn.

Ik heb in Nederland ondernemingsraden en directies begeleid. Een typisch Hollands polderproduct. Na de nodige ervaring wilde ik de wereld in, en delinquenten, CEO’s, jongeren en patiënten coachen in allerlei settings en talen. Dat is gelukt, al moet ik zeggen dat er meer mensen manager of professional zijn dan CEO of delinquent.

Natuurlijk heb ik daarvoor geleerd, en blijf ik dat doen. Ik begon met een fascinatie voor verschillen tussen mensen en culturen, bedrijfsonderdelen en belangen (Uva en VU: Antropologie en Cultuur, Organisatie en Management). Vervolgens heb ik me toegelegd op communicatie tussen al die verschillen (journalisitek en interactiekunde), focuste op een deelgebied (medezeggenschap) om ergens goed te worden, en verdiepte me in de kern: individuele mensen die ontdekken waar ze krachtig leven en bestudeerde steeds aanvullende invalshoeken om daar vorm aan te geven (Transactionele Analyse, oplossingsgericht coachen, MBTI, Gestalt, systemisch werk, NLP, experiential education). De rode draad is, dat het leven vol gebeurtenissen en mogelijke gebeurtenissen zit waarop je herschikt en voorbereidt om jouw leven kleur te geven. Coaching, loopbaanbegeleiding, outplacement: het gaat over van harte kiezen voor opties die jouw leven jou biedt.

Mijn talent in begeleiden

Je kunt je hart aan mij ophalen als je stappen wilt zetten die je wel wilt en niet durft. Mijn eigen leven bestaat uit kansen uitproberen, heroverwegen en besluiten. Het nemen van risico’s dwingt me tot optimisme. Mijn hypotheek dwingt me tot realisme. Binnen die marges begeleid ik eenieder die in zijn leven, zowel zijn levensthema’s als dromen serieus wil nemen.

Je kunt je hart bij mij uit de knoop halen als je niet weet wat je wilt. Mijn analytische antennea en jouw reflectie maken helder wat je focus en criteria zijn onder de warrigheid van belemmeringen en dilemma’s.

Mijn motivatie

Het moet iets met je hart te maken hebben, want mijn drijfveer dit leven is mensen met hun hart te verbinden aan het leven waar ze inzitten en daar een optimale combi van te maken. Ik geloof dat ieder zichzelf daarmee een dienst bewijst, en zijn omgeving ook.

Alle coaches in de regio Utrecht
Alle coaches in Oost-Nederland


BLOGPOSTS VAN Adinda Bremer
Adinda Bremer heeft nog geen BlogPost geplaatst

 
 
 
     
 
Beste Adinda,
Ik ben geinteresseerd in
Ik ben bel mij op
of email naar
groeten,

uit