Direct contact?
Bel 010 42 39 0 39
Contactformulier
Vestigingen
Bel mij terug

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

 
 
 
 
Achtergrond
Alex Janssen
Resultaatgericht en tegelijk realistisch. Ik weet snel een vertrouwensrelatie op te bouwen met u. Door mijn vakkennis en jarenlange ervaring als coach ben ik in staat om medewerkers, leidinggevenden en directeuren met raad en daad bij te staan, waarbij ik me voortdurend verplaats in de leefwereld van de ander. Op deze manier begeleid ik het proces dat nodig is om de persoonlijke competenties (aard en aanleg) en valkuilen in kaart te brengen en koppel ik die aan de vooraf gestelde (realistische) doelstelling.

BRANCHE ERVARING
Financiële dienstverlening
ICT.
Zakelijke dienstverlening
Industrie
Onderwijs
Energie
Overheid
Non-Profit
Cultuur
Informatie en Communicatie

FUNCTIE ERVARING
Advies / Consultancy
Onderwijs / Educatie
Management / Directie
P&O / HRM
Projectmanagement
Staf / Beleid
ICT
Organisatie ontwikkeling
Management Development

WAAR COACH IK?

WELKE DIENSTEN LEVER IK?

Alex Janssen

loopbaancoach, outplacement- en Ondernemerscoach in Apeldoorn, Enschede, Deventer, Hengelo, Oldenzaal, Rijssen en Almelo

Ik help u graag bij:
Starten van een eigen bedrijf, coaching van ondernemers, outplacementtrajecten en loopbaanbegeleiding.

Ik heb een werkachtergrond in de ICT. Vakinhoudelijk heb ik mij met succes ontwikkeld tot leidinggevende op directieniveau. Ik werd mij bewust van het Peter Principle: dat men zich ontwikkelt tot het niveau van de eigen incompetentie. Na enkele technische functies heb ik jarenlang gewerkt als afdeling- en HR-manager binnen een grote automatiseringsonderneming. Als ondernemer heb ik mijn praktijk opgezet rond het thema ‘doe waar je goed in bent.' Ook heb ik een Post HBO-opleiding coaching en begeleiding gevolgd.

Mijn motivatie
Ik ben in mijn werk gaan doen waar ik goed in ben. Ik heb ervaren hoe prettig dat is en hoeveel beter je hierdoor in staat bent om resultaten te boeken. Dat gun ik iedereen. Maar ik weet dat u daar wellicht een steuntje in de rug bij nodig kunt hebben. Dat wil ik u graag geven. Ik zal u stimuleren om de regie over uw werk en leven ter hand te nemen.

Mijn talent als coach
Ik ben een gedreven, ‘selfmade' man. Ik weet met mensen snel een vertrouwde relatie op te bouwen. Door mijn kennis en ervaring ben ik in staat om medewerkers, leidinggevenden en directieleden met raad en daad bij te staan door coaching, outplacementbegeleiding en loopbaancoaching.

Hoe ik u kan begeleiden?
Door mijn mensenkennis kan ik mij goed in u verplaatsen. Ik kan u helpen om uw persoonlijke competenties (aard en aanleg) en valkuilen in kaart te brengen. Van daaruit begeleid ik u met mijn coaching, om het vooraf gestelde doel te realiseren.

Wilt u me ontmoeten?
Maak een afspraak met me voor een vrijblijvende intake*. Neem contact op.

Vergelijk meer coaches
Alle coaches in Oost-Nederland

* Een intake is vrijblijvend wanneer u toestemming heeft van uw werkgever om een (carrière)coachings- of outplacementbureau te benaderen (meer informatie).


SUCCESVERHALEN VAN Alex Janssen
Frans:

Louis:


BLOGPOSTS VAN Alex Janssen
Alex Janssen heeft nog geen BlogPost geplaatst

 
 
 
     
 
Beste Alex,
Ik ben geinteresseerd in
Ik ben bel mij op
of email naar
groeten,

uit