Direct contact?
Bel 010 42 39 0 39
Contactformulier
Vestigingen
Bel mij terug

Coaching, de normaalste zaak van de wereld

 
 
 
 
Achtergrond
Andre Lollinga
Tijdens onze coachingsgesprekken vind ik het belangrijk dat we, na het ontdekken of herontdekken van uw passie, samen concrete stappen ondernemen. Deze stappen zijn gericht op verandering in zowel denken en voelen als op gedrag. Ik geloof dat iedereen, in welke cultuur of taal dan ook, zichzelf optimaal kan ontwikkelen om de talenten en kwaliteiten die al aanwezig zijn, maximaal te benutten. Samen gaan wij op ontdekkingsreis om uw kracht en toekomstdromen te ontdekken en te verwezenlijken.

BRANCHE ERVARING
Zakelijke dienstverlening
Onderwijs
Horeca

FUNCTIE ERVARING
Onderwijs / Educatie
Counselling / Psychologie

WAAR COACH IK?

WELKE DIENSTEN LEVER IK?

Andre Lollinga

Loopbaancoach, personal brander en jobhunter in Utrecht, Rotterdam en Zwolle

Ik help u graag bij:
Carrièreadvies, personal branding, jobhunting en outplacement

Met als achtergrond een opleiding HBO-Psychologie, heb ik mij gespecialiseerd in coaching van studenten en young professionals.

Mijn motivatie
"The best time to plant a tree was always 20 years ago. The second best time is always today." Van alle Chinese wijsheden past deze het beste bij mijn levensstijl. Het is goed om in te zien hoe en waar verbetering mogelijk is. Het is nooit te laat hiermee te beginnen.

Mijn talent als coach
Tijdens onze coachingsgesprekken vind ik het belangrijk dat we, na het ontdekken of herontdekken van uw passie, samen concrete stappen ondernemen. Deze stappen zijn gericht op verandering in zowel denken en voelen als op gedrag. Ik geloof dat iedereen, in welke cultuur of taal dan ook, zichzelf optimaal kan ontwikkelen om de talenten en kwaliteiten die al aanwezig zijn, maximaal te benutten. Samen gaan wij op ontdekkingsreis om uw kracht en toekomstdromen te ontdekken en te verwezenlijken. Ik ben een warme persoonlijkheid die met beide benen op de grond staat. Ik sta optimistisch, energiek en enthousiast in het leven!

Hoe ik u kan begeleiden?
Naast loopbaantrajecten voor young professionals houd ik me bezig met jobhunting. Dit is een belangrijk onderdeel van de meeste trajecten, zeker gezien de huidige economische tijd. Aan de hand van uw uitgebreide persoonsprofiel leg ik u potentiële duurzame jobmatches voor. Bij de inzet van jobhunting is het startgesprek met u en uw begeleidende coach het allerbelangrijkste. Om te kijken of de aangeleverde vacatures passend zijn, onderhouden wij intensief contact met elkaar gedurende het gehele traject. Hiernaast geef ik de training ‘digital self marketing.' Na deze training weet u hoe u uzelf kunt profileren in de digitale wereld en creëert u kansen voor het vinden van uw droombaan. Ik leer u hoe u vindbaar bent op internet en hoe u dit positief kunt beïnvloeden. Deze training is geschikt voor iedereen, ook als u nog niet thuis bent op internet. Ik reik u bij coaching, outplacementbegeleiding en loopbaanbegeleiding, de handvatten aan om uzelf ‘als merk' te profileren in de digitale wereld.

Wilt u me ontmoeten?
Maak een afspraak met me voor een vrijblijvende intake*. Neem contact op.

Vergelijk meer coaches
Alle coaches in de regio Utrecht

Alle coaches in Oost-Nederland
Alle coaches in de regio Rotterdam

* Een intake is vrijblijvend wanneer u toestemming heeft van uw werkgever om een (carrière)coachings- of outplacementbureau te benaderen (meer informatie).


 


SUCCESVERHALEN VAN Andre Lollinga
Rodrique: Na een jaar begeleiding door een ander bureau vond ik via Dreamjob wél mijn droombaan!


BLOGPOSTS VAN Andre Lollinga
Andre Lollinga heeft nog geen BlogPost geplaatst

 
 
 
     
 
Beste Andre,
Ik ben geinteresseerd in
Ik ben bel mij op
of email naar
groeten,

uit